Šta je novo?

Sharp ili Toshiba?

Dharma Ini.

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2008
Poena
309
Dok mi je banka odobrila kredit prodali se svi primerci Samsung LE37R81/82 u gradu. Cini mi se da za max 50.000 din ne postoji nista slicno pa sam se odlucio da uzmem neki 32''. Merkam Sharp-a LC32D44BK u CT-u po ceni od 52.000din i bas malopre video neku Toshibu, pricalo se o njoj na forumu, cak je i nesto jeftinija, model je 32AV500PG.
Bio bih zahvalan na sugestijama vezanim na ova 2 modela... ili mozda nesto trece.
I na moju veliku zalost, sugestije tipa "imas u metrou za male pare" mi mislim ne znace nista jer kad kupujem na kredit, tj. profakturu to valjda u metrou nije moguce.

Hvala unapred!

Dok mi je banka odobrila kredit prodali se svi primerci Samsung LE37R81/82 u gradu. Cini mi se da za max 50.000 din ne postoji nista slicno pa sam se odlucio da uzmem neki 32''. Merkam Sharp-a LC32D44BK u CT-u po ceni od 52.000din i bas malopre video neku Toshibu, pricalo se o njoj na forumu, cak je i nesto jeftinija, model je 32AV500PG.
Bio bih zahvalan na sugestijama vezanim na ova 2 modela... ili mozda nesto trece.
I na moju veliku zalost, sugestije tipa "imas u metrou za male pare" mi mislim ne znace nista jer kad kupujem na kredit, tj. profakturu to valjda u metrou nije moguce.

Hvala unapred!

Ja sam pao na plazmu od 49999din u TM :) Jedva sam je ugurao u sobu :)

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=173913

toshiba je 39999 i iako je posedujem siguran sam da je taj sharp bolji.
nisam ljubitelj samsunga, pa ne želim da komentarišem da li su dobri ili ne.

Poslednja izmena:
Ispostavilo se da poznajem nekog u firmi koja uvozi Toshibu kod nas pa sam dobio fin popust i 2 godine garancije pa sam ipak useo Toshibu 32CV505D.
http://www.trustedreviews.com/tvs/re...32in-LCD-TV/p1
Iskreno, vise sam se lozio na SHARP ali malo sam citao, nesto ga niko nije bas nahvalio a i Toshibu sam dobio za 49k (4k manje) i sa godinu dana garancije vise... tako da nisam bas imao izbora.

Vrh Dno