Šta je novo?

Sharp Aquos paleta

Alk0

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2008
Poena
319
Da li bi neko upuceniji mogao da nas informise o "serijama" Aquos televizora ?
Koje sve postoje i u cemu se razlikuju ?
Ja sam uspeo da nadjem podatke da je serija X oznaka za super tanke uredjaje. Da je SE (special edition) valjda najbolja (verovatno i kosta djavo i po, a i ko zna da li moze kod nas da se nadje), a tu su jos i P i D serije koje nemam pojma kako se uklapaju u paletu Aquos proizvoda.
Bilo bi sjajno kada bi neko mogao da razjasni razlike izmedju ovih serija (doda jos neku koju ja nisam nasao) i eventualno da ih "poredja" po nekoj logici. :)

testpw4.png

Hvala na trudu :)
Dakle i definitivno je SE najbolja serija. Ali sigurno cenovno nedostizna :D
Kod nas ima X, samo ne znam gde je ona tu u odnosu na ove...

Ovo ti je moj predlog ;) Jedina mana koju sam nashao je nedostatak PiP ... ali za kratko vreme koliko sam se igrao sa njim je vrh :) tanak lep full hd 100hz ;)

X serija je vishe stylish od ostalih ;) navodno najtanji su od svih lcd-ova, nisam proveravao iskreno :p Ali za ove pare koliko je u CT-u, mislim da je najbolja kupovina.

Poslednja izmena:
Stvarno ne verujem da moze bolje za ove pare :) Sjajan je zaista, ali i mLogo veliki, ne moze da stane tamo gde sam ja to nameracio. Ja merkam neku full HD 37-micu. Tako da bih se odlucio za onaj dva mesta ispred njega :) Mozes li da mi kazes da li imas neka iskustva sa njim ?
Hvala puno za trud, prosto sam iznenadjen kada neko ovako kulturno odgovori i potrudi se da pomogne :wave:

Samo sa ovim konkretnim modelom sam se kratko igrao :) Meni je vrh tv, nisam sad zagledao da li je crna stvarno crna i slicno ;) Na isti je bio nakacen PS3 i prikaz je bio ...... :) Ja bih ga kupio samo zato sto je lep :D

Je li moguce da je garancija samo jedna godina ? Ipak je to Sharp, a i poprilicno puno para da bi posle godinu dana bilo "e zalim slucaj ne moze se popraviti, bacio si 1X00 evra"...

E izem nam nas :D
Secam se kada sam prosle godine kupovao TV (Daewoo) da je prodavac rekao da je garancija za sve marke godinu dana, ali tada nije u ponudi bilo Sonyja, Sharpa i Panasonica (u tim dijagonalama). Pa sam se ponadao da je sada drugacija prica. I dalje ne mogu da verujem da se ti aparati prodaju sa istom garancijom kakavu ima i boranija tipa Fuego, VOX, Samsung, LG...

jedino znam za sony da je imao akciju za vreme EP u fudbalu da dobiješ tri godine garancije. sad vidim iste televizore(tj. kutije sa slikama fudbala) ali garancija je godinu dana.

Cini mi se da js sharp jos uvek proizvodi u Japanu,sto bi trebalo da garantuje kvalitet.

Pa i ovaj 32'' najjeftiniji model koji sam video u CT je made in japan

Nazad
Vrh Dno