Šta je novo?

Sharkoon QuickPort Pro

iSpirit81

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.07.2014
Poena
130
Dakle,imam problemcic,uzeo sam ovaj dock preko limunda,tip nije imao ni adapter ni kablove za njega.Adapter odgovarajuci sam nasao i usb(pasuje od stampaca).Ubacim hdd u docking,zavrti sve normlano i upali lampicu medjutim na racunaru mi izbaci usb hub mailfunctioned i nece da instalira drajver,dok hdd normalno radi u kutijici.Ja sam uzalud trazio drajvere po googlu,medjutim nista.Ako moze pomoc,bio bih veoma zahvalan.

Ima li mozda neko nekakvo resenje za ovaj problem ?

Probaj na drugom kompu. Ako je isti problem, kupio si neispravno. Ti sto prodaju bez kablova, dovlace iz nemackih kanti za djubre.

Pretpostavljao sam da je neispravno,medjutim,vrti hard normalno.Usb sam nasao koji sam ranije koristio za stampac,pasuje,ali eto,prijavljuje tu gresku.

Vrti jer ide napajanje do njega. Meni se tako pokvario jedan rack ranije, na kompu je detektovao uredjaj ali ne i hdd, koji je vrteo normalno

stavljao sam neispravne hardove koji i u dock_u skljocaju,ispravan hard i u dock_u normalno radi,samo nemam kod sebe eSata kabl da isprobam.Mozda bi tako proradio.

Vrh Dno