Šta je novo?

Shareaza - veliki bandwidth :|

Sylvester

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
620
Dakle, stvar stoji ovako:
Pocetnik sam u p2p komunikaciji, skinuo sam danas Shareazu, instalirao, ogranicio brzinu odlaznog saobracaja, medjutim opet registrujem neki upload reda 16kbps, i to samo kada je Shareaza konektovana na neki tamo server. Nista mi nije shareovano, tako da zaista ne znam odakle ovo... :trust:
Any ideas?

:wave:

Kod svih p2p programa sve sto ti skidas od drugih se odmah automatski share-uje i nema nacina da se to spreci. Poenta i jeste u deljenju "dobara" sa drugima. Ocekuj odnos 1:3 za UL/DL.

Ali ovoliki saobracaj sam registrovao odmah nakon instalacije Shareaze, nista nisam skidao, samo sam se nakacio na server... :crash:

" Samo" . Pa stavi mu firewall i zabrani shareazi outbound. Zar ne mislis da bi bilo posteno da i ti dozvolis drugima da nestu povuyku sa tvog racnara. A mozes i u samoj shareazi da ogranicis brzinu uploada.

Naravno da bi bilo posteno... share sam samo privremeno iskljucio da vidim da li je od toga toliko veliki upload, medjutim - nije.

Cime registrujes upload?
Da nemas ti neki virus/spyware?

Aj kad smo kod shareaza-e da pitam nesto i ja. Skidao sam fajl preko torenta i desi se sledeca situacija. Kao sam skinuo ceo falj tj pise mi completed, ali falj nije dovrsen do kraja, a u status delu mi pise Can't move.
Sta sad da radim

Nazad
Vrh Dno