Za razliku od vecine ljubitelja igara iz fallout franshize, meni se FO:T prilicno dopa

secanje je iznudjeno, priznajem, buduci da su u vreme njegovog izlaska godine protekle od izlaska FO2 polako pocinjale da se nizu, a kvalitetnih modova za FO i FO2 nije bilo puno.Znam doduse da mi se FO:T mnogo manje dopadao dokle god sam u njemu trazio naslednika dva black isle-ova postapokalipticna prvenca, i.e. FO3.Tek kada bi ga posmatrao kao stand alone turnbased/real time strategiju u omiljenom, postapok okruzenju, mogao bi reci da je dobar.
I sada, x godina kasnije , ponekad ga instaliram, i odigram kampanju sve do St. Louisa.Misija u Quinciju je najbolja mapa u igri, kombinacija sunjanja , brzog i preciznog assaulta, i klasicnog defend the fort zadatka.
Moguce je da nisam, dovoljno strog u proceni igre, ali ako se u startu kaze da FO:T nije zeljeni FO3 niti rpg uopste, samo zbog karakteristicne atmosfere je vredan igranja.Nuklearni wasteland oko tebe, kalash u ruci, raideri pred nisanom, samo ti fali verni dzukac pored noge.