Šta je novo?

Shadow Vault

bigone

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
619
Da li je neko igrao ovu igru, igra je izasla pre oko nedelju dana, mozda malo vise?

Nemoj se previse truditi da je nabavis.Igra koja je imala pretenzije na status osrednjeg klona fallouta zavrsila je kao losa kopija JA2/FO:Tactics.

Hvala care, da se ne trudim, inace Tactics, znam kakvo je NAJVECE S-R-A-NJ-E, ikada naprevljeno, pa ne bih dva puta da se predjem. :)

ovo je gore od tacticsa (u mnogome po svakom aspektu)

Za razliku od vecine ljubitelja igara iz fallout franshize, meni se FO:T prilicno dopao_Osecanje je iznudjeno, priznajem, buduci da su u vreme njegovog izlaska godine protekle od izlaska FO2 polako pocinjale da se nizu, a kvalitetnih modova za FO i FO2 nije bilo puno.Znam doduse da mi se FO:T mnogo manje dopadao dokle god sam u njemu trazio naslednika dva black isle-ova postapokalipticna prvenca, i.e. FO3.Tek kada bi ga posmatrao kao stand alone turnbased/real time strategiju u omiljenom, postapok okruzenju, mogao bi reci da je dobar.
I sada, x godina kasnije , ponekad ga instaliram, i odigram kampanju sve do St. Louisa.Misija u Quinciju je najbolja mapa u igri, kombinacija sunjanja , brzog i preciznog assaulta, i klasicnog defend the fort zadatka.
Moguce je da nisam, dovoljno strog u proceni igre, ali ako se u startu kaze da FO:T nije zeljeni FO3 niti rpg uopste, samo zbog karakteristicne atmosfere je vredan igranja.Nuklearni wasteland oko tebe, kalash u ruci, raideri pred nisanom, samo ti fali verni dzukac pored noge.

Fallout Tactics je odlicna igra, samo nije isti zanr kao Fallout koji je rpg. U zanru poteznih taktickih borbi FO:T je vise nego dobar

tactics je osrednja igra i na kraju razocharavajuca... sa katastrofalnim AIem i neizbalansiranim gameplayem mada je okruzenje bilo cool totalno.. kada shvatish da je potezna borba u igri totalno nepotrebna samo trhckarash mapi sa nabudzenim big guns i reshetsh sve... pfff bre igru sam preshao za dva dana

a kad se setim samo shta su sve obecavali za tu igru - najbolnije shto nisu uveli nikakvu dozu nelinearnosti kao shto su obecavali - da mozesh da birash misije koje hocesh i sl. ... + igra forsira da budzish sva moguca naourzanja... prvo small guns pa kad dodju mutanti big guns pa kad dodju roboti energy... plus si morao da kupujesh opremu u svojoj bazi !?!?! bilo je potencijala u igri koji su developeri bacili kroz prozor kao smrdjlivu charapu...

Real time mod postaje default nakon par misija, i budzenja small gunsa, uz eventualni dodatak night visiona.
Zaista je glupo sto te igra tera da koristis sva tri ranged skilla.Taman svog sharpshootera sa percepcijom 10 naviknes na hunting rifle, iscekujuci zeljno snajper, samo da bi saznao da je prakticno neupotrebljiv protiv mutanata.
Gaus rifle je slicna, tuzna prica.

igrao sam malo multiplay i bilo je pomalo zanimljivo dok ne skapirash da je realtime suvishe brz jer su svi koristili samo brze stealth tipove sa eventualnim budzenjem sa drogama (mm buffout+psycho :) ).. ali je zato bilo dosta modova ww2 i tome sl ali je sve to vrlo kratko trajalo... mada mi se engine dosta svideo

Nazad
Vrh Dno