Šta je novo?

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (2016)

Završio. Odlična igra. Svaki trenutak u njoj je uživanje.
Plus sve radi savršeno, nisam primetio nikakav bag.

Koliko sam popizdeo kada se Mugen ubio, znaci sada bukvalno igru igram besan i nerviram se sto traje i dalje. Totalno ne mogu da verujem. Ocekivao sam plot twist naravno, ali ovakav plot twist koji direktno utice na gameplay... majku mu

+1
To me je primoralo da igru odigram do kraja još isto veče.

Auhlebvashebo.. Pa jel moralo to da ide u spojlere?! xD xD

Znao sam da je trebalo da napomenem o cemu su spoileri nekako, ali nisam znao kako tacno, izvini :( mada, blizi ti se ta misija svakako. Ne znam, i dalje mi nista nije jasno

Pitanje za ljude koji su presli igru. Priblizavam se kraju ali mi se nikako ne zavrsava. Ima li igra neki replay value sem onih medalja i "posebnih" uslova za nagradu na kraju svake misije (speed run, no kill, no ladders itd.) ?

Pitanje za ljude koji su presli igru. Priblizavam se kraju ali mi se nikako ne zavrsava. Ima li igra neki replay value sem onih medalja i "posebnih" uslova za nagradu na kraju svake misije (speed run, no kill, no ladders itd.) ?

Da, jos pitas... :)

Odigrao sam par misija, kasnije odgledao walkthrough istih na YT. Vilica mi je ispala kada sam video koliko je drugaciji pristup imao kao i nacin na koji su koriscenje sposobnosti (uopste nisam znao da su neke toliko mogle da se "siluju" bez posledica)... :)

@Space Beer
2 brza pitanja
1) Satellite Reign ili Invisible Inc (dok jos traje sale da pazarim)
2) Posto verujem da vise pratis pricu oko ST:BoS - ima li kakvih naznaka da ce biti ekspanzija ili sequel?

Ovo mi je privuklo pažnju i zanima me kao na primer šta :D

Ability od Yuki - Flute (D), mozes da navlacis strazare do mile volje. Ako si na visoj poziciji uopste ne mogu da te detektuju i prakticno mozes preko pola mape mozes da navlacis strazara i u ubijes sweep attackom odozgo.
Meni to uopste nije palo na pamet da spamujem. Cenio sam da ce me provaliti i da je AI bolj - jer na primer u 3. misiji primecuju otiske stopala u snegu...

Imas silent playthrough od nekog lika na YT, lik sabija koliko brzo cisti/prelazi mape.

Doduse meni u proseku treba ~1h 15ak min, ali opet kada sam video drugacije pristupe, odusevio sam se skroz... :)

@Space Beer
2 brza pitanja
1) Satellite Reign ili Invisible Inc (dok jos traje sale da pazarim)
2) Posto verujem da vise pratis pricu oko ST:BoS - ima li kakvih naznaka da ce biti ekspanzija ili sequel?
- Nisam igrao ništa od toga, mada mi je Satellite Reign na wishlisti :D
- Neće da kažu ništa, za sada rade na verziji za konzole. Ali rekli su odavno da ako prodaja bude bila dobra (a jeste), da će verovatno biti nastavka.

^ Thx " Svemirsko Bajriste"

Pazario posto je na all time low... :)

Posto sam se ispucao na Steamu, da "redeem-ujem" dusu (posto sam ipak poceo da igram "slobodnu" GOG verziju) "prva" (sledeca) kupovina u 2017 bice verovatno Collector's Edition igre iz naslova ove teme... :)

Dobra fora, nisam znao za ovo :)
gameplay_5.gif

https://madewith.unity.com/en/stories/made-with-unity-spotlight-shadow-tactics-blades-of-the-shogun

^Nisam ni ja znao za to... xD

AJ Nguyen Gaming ima (speedrun) walkthrough koji ima bas poprilicno dobrih fora. Ali kad vidim gif koji si okacio u spojleru verujem da je igra puna sitnih detalja koje treba u full walkthrough-u otkriti (i uzivati).
Prosto igra zahteva "ciscenje" cele mape i uzivanje u svakoj pojedinacno (kao i 2nd walkthrough) kako bi se otkrile sve fore.

Igra je genijalna. Puno je sitnih detalja i pravi dragulj u svom zanru. :) Rekao bih da je uz Stardew Valley i Owlboy igra godine na indie sceni.

Ne pamtim da smo imali ovako nesto jedno dobrih 10ak godina... :) Iskreno se nadam da ce izbaciti ekspanziju a i nastavak. :D

Brate kako te ne mrzi da pravis xyz. nalog i da dolazis na forum posle isto toliko banova?!

Nazad
Vrh Dno