Šta je novo?

Shadow of The Colossus Remake

bro82

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2008
Poena
425
Koje imao PS2 mora da je igrao ovu sjajnu igru,a sada se pojavio i za PC u HD izdanju!!:)

Mislim da je u pitanju emulator verzija...

Mislim da je u pitanju emulator verzija...

Verovatno je emulator verzija,ali je najbitnije da se moze igrati u vecim rezolucijama!Ovo mi je bila najbolja igra na PS2,imala je ubedljivo najbolje animacije u ono vreme kad je izasla!Cak je i danas po pitanju animacija u samom vrhu!

Nije se pojavio. Samo je polu-potvrđen remake za PS3. PSCX2 već odavno dozvoljava da skaliraš rezoluciju, ali igra kod mene nije radila zadovoljavajuće.

Poslednja izmena:
Za PCSX2 emulator je potrebno imati dualcore procesor na ~3.5 gigaherca da bi SOTC radio zadovoljavajuce, a SOTC je postao playable na njemu pre par godina.

Citam baš na raznim forumima da ovaj emulator koji dolazi sa igram mnogo bolje radi i na slabijim dual core procesorima!Jedan lik koji ima Amd x2 4000+ na 2.1 ghz radi mu na konstatnih 60 fps-a!Verovatno da su malo sredili neke stvari!

Znaci to postaju vesti ovde, kad se pojavi playstation igra na emulatoru? Ajde malo kontrolisite te naslove i sta i gde se postuje uopste...

+1 ^.

Ja se bas obradovao, HD Remake na PC-ju, kad ono #$%@.

Vrh Dno