Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja pravim pauzu s vremena na vreme, ali mi nema "leka". SH3 je i dalje ubedljivo najbolja simulacija podmornice. Napucao sam ga razno-raznim modovima i izgleda bas dobro. Fenomenalan je i online. Tako da za mene nema alternativu
mrzim da pricam sam sa sobom, ali kad nemam sa kime da podelim odusevljenje dobro mi je i vlastito drustvo
Definitivno SH3 izgleda kao nova igra sa novim modovima, ako je iko raspolozen za online MP neka me kontaktira preko PM. Ja hostujem server vec oko godinu dana, pa ako je neko zainteresovan neka se javi.
SH3 je definitivno nadugovecnija simulacija... ne znam koliko si upucen ali
Kpt.Lehman i vukovi vec rade GWX4.0 za SH4, sistematski komponuju modove za prebacivanje SH4 na Atlantik...
A "procurila" je informacija da programerski tim iz Rumunije vec radi na SH5 (nezvanicno) cim zavrse onu TomClancy letecu *****...u.
Ako si dobar sa engleskim toplo ti preporucujem da predjes na Subsim forums, tu se stvari moduju i raspravljaju iz prve ruke (jazbina sivih vukova) ... Ubi forum je ipak druga liga, ...samo delomican odraz kreacija na Subsim forumu.
Zelim ti da prezivis 1942 na realistic settings...
Multiplayer podrzava bilo koji mod, samo je bitno da svi igraci imaju iste modove. Ukoliko nemaju svi instalirane iste modove onda pukne SH3.
Koji ti je nick na subsim ?
Mozemo da probamo multiplayer ako hoces. Ja igram SH3 svako vece.
Instalirao sam i GWX 3 i on nece da mi radi.Sve lepo ocita i onda kada treba da udje u igru sve posivi i onako mis sotavlja trag i to je to.Ubicu se od nervoze.Da li ima neka fora kako se ovaj expansion instalira ili sta.Hvala
Jesi li isao na cist install SH3 ?
Vrlo je z...ban da se ocisti od prethodne instalacije.
Probaj cist inastall, poslednji patch (obavezno)... pa onda GWX gold.
Probacu sve moguce. Da li si ikada video ili cuo da ti posivi ceo ekran kada treba da udjes u meni igre.Ili sam ja jedinka. Zbog SH3 me skoro riba ostavila koliko gotivim igru, kada je izasla bez prestanka sam igrao dnevno svaki dan 10 sati 2 meseca tako da moram da vidim GWX 3
Nikad video ni cuo... a video sam i citao svasta o GWX.
Ne znam kakav si sa HD is sa RAM... GWX je najmasivniji "loading" koji sam sreo u gaming-u.
Jeste glomazan ali u principu sve radi OK, dobro je istestirano...
(Inace Gold ima lepse texture mora, talasa i neba od starih GWX)
Mipko, da li znas resenje za Win 7 64bit za SH3+GWX 3.0. Nece da radi, pa nece. Samo izbaci error i da nije kompatibilan i ispise da radi samo pod Win 98, 2000, NT, XP. Probao sve i sa compatibility modom, ali nista?:trust:
Citao sam da "starforce" pravi probleme pa treba zaobici official .exe...
Neki kazu da treba instalirati u ne-standardni folder (npr. games\ubisoft\...)
Neki kazu da patch 1.4b treba instalirati kao "administrator" a GWX instalirati sa iskljucenim "Kasperskim"...
***...nisam probao.
So to sum it up on HOW TO MAKE IT WORK on Windows 7 x64 (aka 64bit):
IF and only if you are using a 64bit OS AND have the original SH3 WITH SF protection your only option is to use no-cd patch which you can find from google.
a) run setup.exe from the disc manually and use XP SP2 Compatibility mode to change the install directory (like posted here before, installing outside program files is your best choice to avoid problems later).
b) after the game has installed, install 1.4b patch
c) get the no-cd patch (google)
d) install all the rest you want to add to your game (GWX, SH3CMDR etc)