Šta je novo?

SGS2 vs Asus transformer

nemanjahtc

Cenjen
Učlanjen(a)
26.11.2010
Poena
170
Sta mislite da li se ispalti menjati samsung galaxy s2 za transformer?

imam i sgs pa bi njega koristio kao tel.

i jos jedna dilema, eventualno menjaje sgs2-ke za samsung galaxy tab 10.1? mada mislim da je transformer ipak za sada najbolji android tablet, izuzev T2 :D

Ti najbolje da kupis novi ipod touch i stavi ga u zadnji desni dzep, sgs2 u prednji levi, ip4 u prednji desni, stari sgs u zadnji levi, ipad2 u levu ruku a transformer u desnu. Ako imas pantalone sa bocnim dzepovima onda obavezno neki 7" tablet da ubcis i tamo. Oko vrata treba da ti visi najmanje 4 para slusalica.

Salu na stranu.. sta ce ti sve to? Odgovor na tvoje pitanje iz prve poruke nije lako.. sta uopste planiras da radis sa svim tim gedzetima?

:D :D :D pa ovako, sgs2 sam kupio za sebe, a stari sgs poklonio devojci, mada ona uopste ne koristi android, tako da sam joj sada kupio zenski telefon bez OS, a vratila mi sgs. E sada, posto bih voleo da imam tablet mislim da bi najbolje proso sa zamenom sgs2 za transformer (glava za glavu) a sgs da koristim.

mene ustvari interesuje razlika u radu sa programima, aplikacijama, igrica itd izmedju sgs2 i asusa? jer imaju sve isto sem funkcije poziva i poruka koju transformer nema, ali to mi nije vazno jer je tu sgs (i za jos ponesto :D)

sta bih izgubio menjanjem sgs2 za transformer? ako iskljucimo samo funkciju poziva i sms-a?

ako mi zatreba 3g, imam ga na sgs pa cu ga slati preko hot spota

Poslednja izmena:
Ja bih prodao SGS za 200e i skupljao pare za tablet. :)

ne mogu vise da skupljam novac za uredjaje, non-stop dajem pare za nesto novije i sve u krug :D

jedino dolazi u obzir zamena glava za glavu

Nisi rekao najvaznije... sta ce ti tablet?

Pa d'ima ;)
Merak nema cenu...a ti odluci.

pa reko sam :D za sve ostalo sve za pozive i sms-ove. Sto znaci, za multimediju, *******ciju :), igrice, filmchice....Znaci sve ono sto imam na SGS2 samo na vecem ekranu :), pre svega me interesuje kako ce raditi sve te stvari u onosu na sgs2?

Transformer ti možda i nije najbolje rešenja za multimediju. HD sadržaj baš i ne radi kako treba. Ja ga koristim pre svega za čitanje knjiga i stripova, kao i za surf.

Transformer ti možda i nije najbolje rešenja za multimediju. HD sadržaj baš i ne radi kako treba. Ja ga koristim pre svega za čitanje knjiga i stripova, kao i za surf.

Radi HD sve u 16.

@nemanjhtc: Dajem glas za Transformer (imam ga i sam) posto je sve mnogo jednostavnije i zabavnije raditi na tom, vecem ekranu nego na telefonu. Ja sam npr. imao Android tablet pre telefona pa mi je ovaj mali ekran (4") smesan za bilo koji browsing ili citanje necega duze od 5min.

PS. Sigurno su ti vec napomenuli ironiju sa nadimkom ;)

Radi glatko, lično sam se uverio. Sve u svemu, fenomenalan komad tehnike. Mislim da može da radi još brze i bolje ako mu se flesuje neki custom rom, tipa ARHD

Poslednja izmena:
Vrh Dno