Šta je novo?

SezamPro mail?

JoKa

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
645
Da li jos neko ima problema sa mailom na Sezamu? Mailovi jako dugo "putuju" i sa Sezama i na Sezam :( I to je neko generalno stanje bez obzira na adresu na koju se mail salje. Cesto prodje i po pola sata.

Sada sam i ja proverio izgleda da postoji neko zagusenje,verovatno rade na tome pa ce i da proradi u dogledno vreme......

Da u pravu si. I kod mene ista situacija, mada nisam mnogo ni obracao paznju jer je ionako sezona odmora pa nema nekih hitnih mailova. Valjda ce se srediti do septembra.

Da ne rade po principu kliringa? :srba:
Kao nekada BBS-ovi :d

Da ne rade po principu kliringa? :srba:
Kao nekada BBS-ovi :d

Na srecu nije to :) Evo odgovora od tehnicke podrske:

"Postojao je problem, izazvan zloupotrebom e-mail servisa od strane jednog dela korisnika sistema, cija posledica je bila kasnjenje isporuke e-mail poruka.
Problem je otklonjen i vase, kao i poruke drugih korisnika, bice isporucene kada ih sistem uzme u obradu."

Šalim se malo ;)
Ja na sezamhostingu imam nekoliko mail servera. Bez obzira što su hosting serveri uglavnom u inostranstvu, održava ih ista ekipa, koja muku muči sa SPAMom.

Poslednjih nedelja stiže vrlo malo spama, ali počinjem da verujem da ne stigne i po neka regularna poruka.

Nazad
Vrh Dno