Šta je novo?

Sezampro i wifi ruter

paloma

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2008
Poena
320
Da li hoce sezampro da zameni postojeci ruter sa wifi ruterom? Pitam da se nebih brukao kada ih pozovem. U mom kraju prvi sam korisnik njihovog adsl-a a koliko vidim sada telekom daje wifi rutere uz besplatnu pretplatu prva tri meseca.

Pretpostavljam da hoce . Pozovi nista ne gubis , ko zna kakva pitanja sve dobijaju:))))

Hoce, ali uz doplatu od 2000+PDV. SezamPro :D

ali ti od tih 2000+pdv odbiju 1000+pdv što si platio za običan ruter

jeste ... ali niko coveku ne rece da ako ikada raskines ugovor (kojim nisi vremenski vezan kao kod lelekoma...) pare uzimas nazad ... tako da ne vidim mesta vasoj ironiji

Pare se ne dobijaju nazad,kinta koja se daje je za rentiranje rutera koji se ukoliko raskines ugovor vraca.I da nije vremenski ogranicen ugovor kao kod LElekoma......negde dobijes negde izgubis...:)

Poslednja izmena:
Ironija je u tome sto vrlo malo para treba da dodash i da lepo kupish uredjaj koji ce biti samo tvoj, a da ne pricam koliko ce bolje da radi od sezam krseva.
Sezamov Siemens wifi ruter radi odlično, nemam nikakve zamerke! Znači, podržavam svakoga ko hoće da ga uzme...

Ironija je u tome sto vrlo malo para treba da dodash i da lepo kupish uredjaj koji ce biti samo tvoj, a da ne pricam koliko ce bolje da radi od sezam krseva.

Kao sto ZoNi pre mene rece Siemens SpeedStream 6515 je vrhunski uredjaj. Tako da zaista pored ironije sada ne vidim mesto ni reci "krsevi" :whip:

Poslednja izmena:
Kao sto ZoNi pre mene rece Siemens SpeedStream 6515 je vrhunski uredjaj. Tako da zaista pored ironije sada ne vidim mesto ni reci "krsevi" :whip:

Ako je tebi SpeedStream 6515 vrhunski uredjaj ja se povlacim iz bilo kakve diskusije.

Dok sam imao SpeadStream-a 6515 bio je najbolji,posle Netgear WGR614 za njega sam vikao da nema bolji, sad kad imam Linksys WRT 160N sad mi je taj najbolji :d

Poslednja izmena:
Ako znas nesto sto mi ostali ne znamo, slobodno nas pouci.
Ili se povuci iz diskusije, stvarno.
Dakle, sta je mana SpeadStream-a 6515?
Otvori posebnu temu o doticnom ruteru pa tamo raspravljaj o tome.
A ja se povlacim iz diskusije kada ja mislim da je potrebno, ti nemas potrebe da mi sugerises na to, stvarno.
Igrom slucaja sam imao podosta iskustva sa 6515 pa imam osnovu za ono sto govorim, a i imao sam bar 5 boljih rutera.
Jedino je tacno to da je to najbolji uredjaj koji Sezam "daje".

Poslednja izmena:
Bezveze je kad neko kaže za nešto da ne valja, i na to ne doda bar neko kratko objašnjenje zašto tako misli.

Pa jeste ima gomila uredjaja koji su mnogo bolji samo je pitanje kolliko kostaju?
Podeli te zamerke se nama , interesuje me sta si video kao problem?
Ja ga koristim na 2 racunara , p2p , vpn , rdp , stvarno nisam imao nikakvih problema.
Evo sta ja vidim kao jedini problem: nikako nisam uspeo da mu pridjem remote , dodjem do user i pass ali ih ne prepoznaje. Nekome to nece znaciti nista a nekome ce znaciti sve.

I ja ga poručih - deluje mi OK i što mi je najvažnije, gledajući specifikacije, trebalo bi da radi sa Wii konzolom :)

Vrh Dno