Šta je novo?

sezampro getorder?

boggyman

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2000
Poena
619
kako da skinem stvari koje sam narucio na sezamu pomocu nekog download managera??
svaki put mi skine index.html i to je to ...

ulogujes se na

ftp.sezampro.yu i onda nadjes dir getorder
u njemu imas fajlove koje si naruchio i dir public u kojima su shareovani fajlovi ostalih usera
ja skidam fajlove sa sezama iz goziile,tako da ne znam da li je nehsto drugachije preko ostalih d'load menagera

Pitanjce

A kako funkcionise SEZAMPRO getorder, kada se recimo naruci fajl duzi od 20 MB koliko je mesecna kvota u BASIC-u?

Re: Pitanjce

Boban je napisao(la):
A kako funkcionise SEZAMPRO getorder, kada se recimo naruci fajl duzi od 20 MB koliko je mesecna kvota u BASIC-u?

Nikako...

ZoNi je napisao(la):
Mozes i direktno iz browsera: odes na sezampro.yu, ukucas svoj username i password, kad se ulogujes kliknes link GetOrder i onda si na pravom mestu...

Mada, ja za to koristim FTP Voyager (*najbolji* ftp klijent!)

pa to sam i radio i svaki put skine sam index.html...

Sto se tice vecih fileova i njihovog naknadnog dl sa sezamovog ftp-a, moguce je (bar sam ja tako nekolio puta uradio) otici do skadarske i onda direktno skinuti file/ove sa njihovog servera (ako imate zip ili 50-tak disketa:))...

U vezi indexa.html, moguce je da je sezam download-ovao smo index.html, pogledaj koju velicinu file-a sezam prijavljuje (ovo je inace cesta pojava, i desava se usled unosenja pogresnog linka ili ne dozvoljavanja site-ova/servera da na ovakav nacin izvrsite dl...)

pa ne verujem da su svi DL-ovi losi :)

Re: Re: Pitanjce

LazyBoy je napisao(la):

Koliko ja znam još nisu počeli sa getorder kvotama.

Nazad
Vrh Dno