Šta je novo?

SezamPro GetOrder

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Ljudi, kako vama radi GetOrder? (pitanje se naravno odnosi na one koji koriste SezamPro)

meni je u nekom cudnom tripu: postavim 5 fajlova za d-load, on mi skine 2, a ostale ne dira... iako su stalno dostupni i sa istog server... da li to tamo postoji neko ko bira sta ce skinuti, a sta ne?

i kad se pogledaju oni komentari uz neke fajlove... tu stoji ponekad nesto tipa "ovo cu ostaviti ovde jos 10 dana" i slicno... ko to pise? kako kontaktirati tu osobu??

evo, sad sam postavio neke fajlove, i skinuli su mi prva 2-3, a ove ostale vec par dana ne skidaju... (velicina fajlova 1-3MB)...

ZoNi je napisao(la):
Ljudi, kako vama radi GetOrder? (pitanje se naravno odnosi na one koji koriste SezamPro)

meni je u nekom cudnom tripu: postavim 5 fajlova za d-load, on mi skine 2, a ostale ne dira... iako su stalno dostupni i sa istog server... da li to tamo postoji neko ko bira sta ce skinuti, a sta ne?

i kad se pogledaju oni komentari uz neke fajlove... tu stoji ponekad nesto tipa "ovo cu ostaviti ovde jos 10 dana" i slicno... ko to pise? kako kontaktirati tu osobu??

evo, sad sam postavio neke fajlove, i skinuli su mi prva 2-3, a ove ostale vec par dana ne skidaju... (velicina fajlova 1-3MB)...

Sezam za svaki fajl u getorderu računa nekakav prioritet, što znači da ti fajlovi sa početka spiska imaju veći prioritet nego oni na kraju. Ako ti imaš listu sa 10 fajlova a neko konstantno kači liste sa 2-3 fajla njegovi fajlovi imaju veći prioritet. Već ti je iz ovoga jasan lek - više puta kačiti kraće spiskove.

Odgovor tehnicke podrske

Kad narucujete vise fajlova odjednom, svaki naredni zahtev ima nizi
prioritet i duze ce cekati na obradu. Predlazem da obrisete zahteve na koje
jos uvek cekate i da ih postavite ponovo, ali ovoga puta 2-3 zahteva
odjednom. Kad ti fajlovi stignu i preuzmete ih, prvo njih obrisite i onda
postavite nove. Sve ovo je zbog toga da ne bi npr. jedan korisnik sa velikim brojem zahteva zagusio servis i onemogucio zahteve ostalih korisnika da se izvrsavaju.

Sto se tice komentara fajl moras da prebacis na public a onda kliknes na id broj fajla i upises komentar.

Meni radi sporo.... Male fajlove skine za dan, a imam jedan od 50 MB sto ceka mesec dana na obradu (2 pokusaj, 21% zavrseno i ni da mrdne odatle)

Ma daj...narucio sam 83 fajla ODJEDNOM (znaci 1 zahtev)...pre 5 dana i josh nisu skinuli...

Ljudi, naručujte 1 po 1 fajl i najverovatnije će sve biti OK. Sa 83 zahteva šanse su ti nikakve, kao i Matrixov fajl koji čeka mesec dana a treba samo da obriše sve zahteve i ponovo naruči taj od 50 MB.

Heinz je napisao(la):
Ljudi, naručujte 1 po 1 fajl i najverovatnije će sve biti OK. Sa 83 zahteva šanse su ti nikakve, kao i Matrixov fajl koji čeka mesec dana a treba samo da obriše sve zahteve i ponovo naruči taj od 50 MB.
Ajd da probam... ali kad mu je ovoliko trebalo da stigne do 21% ... :?

Vrh Dno