Šta je novo?

Sezampro adsl, posle promene paketa problem

misha2006

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2006
Poena
301
Imao sam 512/64 flat paket na sezampru,ovaj vikend su me prebacili na 1024/128 jer sam poslao zahtev pre par dana. Naime,desava se nesto sto mi nije jasno,mozda je neka trivijalna stvar pa zato hocu ovde da pitam,pa ako je nesto komplikovano zvacu podrsku sutra.
Prvo down brzina na rapidu mi je kao i na 512, maximalnu brzinu koju sam imao je nesto malo preko 80kb/s,da ne pricam da nije ni pokusao da predje preko 100kb/s iako mi je na 512 paketu bila brzina 50-53kb/s.Cesto mi pukne veza, i prilikom konektovanja prijavi sledecu gresku: checking network protocol connection,TCP/IP CP - error 738...The server did not assign an addres....i posle par pokusaja se konektujem,i tako nekoliko puta danas.
Napominjem da mi je na 512 paketu sve savrseno radilo,sad su poceli problemi.Koristim njihov usb modem.
Ako je neko imao ovakvih problema, i resio je, voleo bi da mi pomogne.
Thx svima:)

i prilikom konektovanja prijavi sledecu gresku: checking network protocol connection,TCP/IP CP - error 738
Hm, interesentno, pre neki dan sam ja imao ovu grešku, po prvi put u životu sam je video. Nije se više ponavljala ali ja se retko re-konektujem.

***,pre 10min sam se morao disconnectovati zbog rapida i jedva al jedva se connectovao,izbacuje mi tu gresku,ne znam sta je problem kad ga do sad nije bilo.Znaci jedinu razliku koju primetim u odnosu na slabiji paket,jeste da stranice otvara na blic,a ovo download,torrenti,ocaj ziv,kao da sam presao na slabiji a ne na jaci paket,katastrofa.
Ima li ko kakvu ideju sta bi moglo da bude?

Danas nisam hteo da ih zovem jer sam mislio da ce se stvari stabilizovati,pola programa sam obrisao,otkud znam,mozda je negde bio problem,iskljucio firewall,ali je ocajno,sutra ih definitivno zovem jer nisam presao na manji paket,vec na veci,a stanje za 1024/128 paket je sledeci:

Sesti i plakati:wall::wall::wall:

Ako se resi problem,napisacu u kom grmu lezi zec.

Ma samo udri po njima. Meni kod njih 512/64k radi ovako. To je sa Budimpestom, slicno je i sa Rumunima.

Prilozi

• 512k.GIF
    512k.GIF
    8.7 KB · Pregleda: 86
Nazad
Vrh Dno