Šta je novo?

SezamADSL Brzina ???

flyche

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
304
Ja sam bio prezadoljan svojim 256 kbps paketom i download-om od 30ak kb/s,ali drugarica je pre neki dan uzela SBB, isto 256 kbps i njoj downloaduje 80 nekad i 90 kb/s

Ko je ovde lud ???

Mislim da tvoja drugarica NIJE luda!!! a o AD SezamPro L-u imas dosta na ovom sajtu samo dobro pogledaj.

Kb/s ili KB/s
malo b su bitovi, veliko B su bajtovi. Ona jednostavno ne moze da skida 80KB/s, a ako skida 80kb/s to znaci da skida 10 kilobajta u sekundi, sto je jako lose za 256k
Prema tome bolji si.
Ne obracaj paznju na Megahosta :)

ma dobro,znam razliku izmedju kilobita i kilobyta ali,koja aplikacija za download ti josh odbrojava kilobite ??? Naime poredjenje brzine je sa limewire-om...A i ako brojke lazu,ona skine 600mb za 4 puta krace vreme od mene

Ne zaboravi da SBB-ovi korisnici imaju i 512k u lokalu, pa kad to saberes sa 256k ka internetu sasvim je realno da se dobije 80 kB/sec :)

Ja na sezamu delim 128 i imam recimo sad 27.4 tokom skidanja pesme, znaci da je problem do tebe?

samo neka ona uziva i neka ne prica o tome sa tehnickom podrskom jer su sigurno pogresili sto im se s vremena na vrema desava (..ako uzmes da se gomila ljudi patila sa njima...ko ih sisa) Uostalom, videces da ce joj ispraviti vezu pri sledecoj uplati.

P.S. Tvoja veza je dobra da ne moze biti bolja...
Pozdrav!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno