Šta je novo?

Sezam [ZR] - Pobegla mu kornjaca...

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Sta je sa Sezamom, nikako mi ne radi u
poslednjih nekoliko dana, a Beotel na poslu
koji se konstantno vukao kao da je poleteo!?

Da li je po onoj narodnoj : Dok jednom ne smrkne
drugom ne svane, ili sta vec?

Pa ne znam kako , ali kod mene 510-### sve radi savrseno . Inace kombinujem Sezam i Ptt , ali Beotel nikako . Zivim kod nadvoznjaka ...

Meni radi sve bez problema...

Preciznije, kolega...

Da preciziram:
Umesto uobicajenih 45.x kbita uspostavlja
se konekcija od 23, 24 kbita. Protok je uzasno
los, jedna za drugom stranice ne mogu od
sporoce da se otvaraju, pa se prijavljuje
greska 404.
Danas poslepodne se nesto poboljsalo,
ali vise nemam world vremena, tako
da videcemo.
Ovo mi je bilo bitno, posto za preko leta
nameravam da uplatim internet za 850 dinara:
za to dobijam kod Sezama 3 meseca Basic + 23 world sata,
a kod InfoSky-a 50 sati world vremena.
Tako da se razmisljam izmedju ove dve varijante,
dok mi se sezam nije pogorsao poslednjih dana ne
bih se ni razmisljao. Ovako...

Re: Preciznije, kolega...

Nemanja je napisao(la):
Umesto uobicajenih 45.x kbita uspostavlja
se konekcija od 23, 24 kbita. Protok je uzasno
los, jedna za drugom stranice ne mogu od
sporoce da se otvaraju, pa se prijavljuje
greska 404...
Welcome to my world

Otkud znas da sam ti kolega??
Naime ja kazem nisam iskusio nikakve promene u odnosu na stanje koje je bilo ranije. Konekcija mi varira ( al ja sam na digitalnoj centrali ) ali ni >40.x kbita nije iskljuceno.Relativno sam zadovoljan kako mi net radi, jer sam video mnoge likove koji se dooosta muce sa tel brojem 2xx ili 4xx.
Sve ovo vazi za @home rezim, dok je kod @world-a sve mnogo drugacije. Taj rezim koristim samo nocu, jer mi je jedino onda podnosljiv.
POZ

olfrud je napisao(la):
Otkud znas da sam ti kolega??
Naime ja kazem nisam iskusio nikakve promene u odnosu na stanje koje je bilo ranije. Konekcija mi varira ( al ja sam na digitalnoj centrali ) ali ni >40.x kbita nije iskljuceno.Relativno sam zadovoljan kako mi net radi, jer sam video mnoge likove koji se dooosta muce sa tel brojem 2xx ili 4xx.
Sve ovo vazi za @home rezim, dok je kod @world-a sve mnogo drugacije. Taj rezim koristim samo nocu, jer mi je jedino onda podnosljiv.
POZ

Sam sebi sam napravio preludijum da
iscrpnije objasnim situaciju.

Inace, dok mi je radio, meni se sezam world
cinio brzim od InfoSky-a. Mozda gresim.

Pozdrav,
Nemanja

Meni sezam radi bolje nego ikad. Cak se i konektujem iz prve. A danas sam dobio mail da ssu povecali broj linija. Skoro uvek se konektujem na 48.0 Kbps.

Da, da, o povecanju ulaznih linija u Beogradu su mislim svi obavesteni, al ja ne osecam neka veca poboljsanja...

Meni se Lucent dok je bio u masini nikad nije konektovao ispod 52Kbps na Sezam inace broj je na 5*****,sada idem preko Beotela ali tu nemogu da vam dam validne podatke jer sam Presao na ISDN kartu tako da mi se u svakom momentu konektuje na 64Kbps ili 128Kbps. A inace Sezam je poznat
kada upgreduje sistem da malo zeza par dana ali posle dodje na svoje mesto, inace obavezno stavite proxy na Sezam jer im radi ko lud.

Nazad
Vrh Dno