ma opusteno,ne ne nerviram se uopsteOk hvala,ali polako nemoj odma da se nerviras sto ponovo pises...Mene zanima jer nekad,cini mi se ne mogu da garantujem ko da mi adsl prekida sa vremena na vreme,tipa vuce mi 50kb i onda odjednom na 2-3sekunde se izbaguje i onda nastavi da mi vuce ali manjom brzinom:wall:,pa sam zato pitao...A i ucinilo mi se da kod ortaka koji je kod Telekoma nema takivh bagova i da mu malo bolje radi net...pa me je interesovalo d cujem misljenja i odgovore...
Zadnjih 5 dana i Sezam je katastrofa. Meni je malopre (oko 15h) protok bio gori nego na 33.6 dialupu, strana na Benchu se otvarala po 5 minuta. Onda sam se diskonektovao i više nisam mogao ni da se konektujem jer modem nije ni imao ADSL signal (treptala lampica). I juče je tako bilo, i prekjuče... (mislim, spor protok, nije bilo prekida ADSL signala do danas, ali bilo je kad ne mogu da se ulogujem po 15 minuta). Telekom izgleda nešto radi, ja ne znam šta, nema obaveštenja o radovima.Zadnjih 5 dana Telekom je katastrofa uvece ...bar kod mene .
Ok hvala,ali polako nemoj odma da se nerviras sto ponovo pises...Mene zanima jer nekad,cini mi se ne mogu da garantujem ko da mi adsl prekida sa vremena na vreme,tipa vuce mi 50kb i onda odjednom na 2-3sekunde se izbaguje i onda nastavi da mi vuce ali manjom brzinom:wall:,pa sam zato pitao...A i ucinilo mi se da kod ortaka koji je kod Telekoma nema takivh bagova i da mu malo bolje radi net...pa me je interesovalo d cujem misljenja i odgovore...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari