(osim mozda ujutro oko 8h),
Santa je napisao(la):Zao mi je, ali moja iskustva su jako pozitivna.
Pozdrav svima:wave;
i moja su pozitivna sto se zrenjanina tice ali u NS ubi boze
Santa je napisao(la):Pa nadaj se da ce povecati broj ulaznih linija.... Mada kako je Telekom poceo da navaljuje sa nekim svojim provajderskim uslugama, mislim da svi cekaju da vide sta ce se desiti.
Pozdrav.
Sat vremena?? Pa sto bacas toliko vremena, sto ne probas nekog drugog? Ja sam mislio da je moj limit do 20 pokusaja...Stalin je napisao(la):uvece (a ponekad i preko dana) mi je potrebno i po sat vremena da se nakacim...
soulfly je napisao(la):Sat vremena?? Pa sto bacas toliko vremena, sto ne probas nekog drugog? Ja sam mislio da je moj limit do 20 pokusaja...
Glupi Zmaj je napisao(la):Kakva vam je situacija sa getorderom, meni neki fajlovi stoje jos od 15. januara. Od tih sam digao ruke, pa su obrisani danas.
a u stvari u novom sadu veza im je ubi boze ne znam kako je u bg ali ovde skoro da ni ne radi ... imam nalog i u zr kad odem kuci tamo je ok... ovo stvano nema smisla
jox je napisao(la):Imash dva naloga na Sezamu?jedan za NS i jedan za ZR? Sta ce ti to? mislim cemu drugi nalog?
Ser_Zile je napisao(la):...ali izgleda da su ljudi pronasli kako se uplacuje na Sezam![]()
Ser_Zile je napisao(la):ali izgleda da su ljudi pronasli kako se uplacuje na Sezam![]()
ko je pominjao da imam dva naloga... imam jedan!!!
nenadiX je napisao(la):Objasni mi malo to,kakvo uplacivanje,da nije neka fora za dz. kao na PTT-u sto je bilo sa dupliranjem sati![]()
jox je napisao(la):OK... shala... ali stvarno je "zvucalo" kao da imash dva... posto si rekao "imam I U Zrenjaninu nalog"....
P.S. Des zemljace iz ZR-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari