Šta je novo?

Sezam bruka nevidjena

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
reklamiraju se kao
Zahvaljujući vama bili smo i ostali najbolji.

a u stvari u novom sadu veza im je ubi boze ne znam kako je u bg ali ovde skoro da ni ne radi ... imam nalog i u zr kad odem kuci tamo je ok... ovo stvano nema smisla

ma meni je u Bg veza pristojna, ali ne možeš se konektovati...
i to negde od recimo oktobra-novembra...

Pozdrav

E stvarno, sto se tice konektovanja postaju kriticni. Ranije je bilo problema jedino posle 21h i odmah posle ponoci i to manjih. Sada ne mogu da se konektujem iz prve skoro ni u jedno doba dana (osim mozda ujutro oko 8h), a izmedju 15-17 i posle 21h cekam i po 10-15min da bih se konektovao.

(osim mozda ujutro oko 8h),
:D :D

negde recimo izmedju 7 i 40 i 8 krenem ja da se konektujem ...
kad ono... nisam mogao da verujem

Što je najgore, od jedno 4 jutarnje konekcije u (otprilike) to doba 2 puta je prvo bilo malo zauzeto da bi iz 2(3) puta bio konektovan...
i to u poslednjih mesec do mesec i po

Pozdrav

ma nije samo to ja kad i uspem da se konektujem i onda vecinom slucaja samo mi salje zahteve a jedva nesto primim stvarno bruka

Jedina (dobro, ne bas jedina) dobra strana toga sto zivim na selu, je to sto mi je najblizi provajder u Smederevu, (da Sezam), i u poslednja 2 meseca, mada se konektujem i po 15x dnevno, samo mi je jednom bila zauzeta linija. Cak i tu nisam siguran da me nije nesto zeznuo modem. Znaci uvek slobodna linija.... :D Ipak se ponekad isplati ziveti u pasivnim krajevima:beat:

Zao mi je, ali moja iskustva su jako pozitivna.

Pozdrav svima:wave;

Santa je napisao(la):
Zao mi je, ali moja iskustva su jako pozitivna.

Pozdrav svima:wave;

i moja su pozitivna sto se zrenjanina tice ali u NS ubi boze

i moja su pozitivna sto se zrenjanina tice ali u NS ubi boze

Pa nadaj se da ce povecati broj ulaznih linija.... Mada kako je Telekom poceo da navaljuje sa nekim svojim provajderskim uslugama, mislim da svi cekaju da vide sta ce se desiti.

Pozdrav.

Santa je napisao(la):
Pa nadaj se da ce povecati broj ulaznih linija.... Mada kako je Telekom poceo da navaljuje sa nekim svojim provajderskim uslugama, mislim da svi cekaju da vide sta ce se desiti.

Pozdrav.

nije problem samo u ulaznim linijama nego i u njihovom linku ka internetu jer se ja najcesce nakacim ali je toliko preoptereceno da nista ne primam ... kad zovem iz ns sezam u zr sve radi ok

E ovako, kod mene osim pauze od cirka 3 sec nakon uspostavljanja veze(ne gori "dolazni" monitor), posle toga sve sljaka savrseno. Jednom u 20 pokusaja mi se konektuje ispod 48kbps, a sve radi jako brzo... Mada znam na sta mislis, dok sam bio u BG-u, kod Euneta mi se konektuje, sve radi 5 min i posle toga tisina, pa disconnect, pa nanovo... Mislim da je to ipak do guzve na samom serveru (preopterecenost), jer ne verujem da Smederevo ima neki poseban link... Mada, ko zna.

Meni Sezam radi bas dobro, ali uvece (a ponekad i preko dana) mi je potrebno i po sat vremena da se nakacim...Kad bi samo uveli jos ulaznih linija...

Stalin je napisao(la):
uvece (a ponekad i preko dana) mi je potrebno i po sat vremena da se nakacim...
Sat vremena?? Pa sto bacas toliko vremena, sto ne probas nekog drugog? Ja sam mislio da je moj limit do 20 pokusaja...

Kod mene radi sasvim OK. Koristim i Verat i Eunet i nevidim neku bitniju razliku što se tiče konektovanja preko dana.

Znaci ipak u NS-u nesto nestima sa Sezamom. Zakacim se lako ali je veza mrtva i onda ponovo dok ne proradi. Pre neki dan mi se desilo da je bilo zauzeto u sta nisam mogao da verujem jer za ovih 5-6 meseci i vise uvek je bilo slobodno bilo kad ali izgleda da su ljudi pronasli kako se uplacuje na Sezam :(

soulfly je napisao(la):
Sat vremena?? Pa sto bacas toliko vremena, sto ne probas nekog drugog? Ja sam mislio da je moj limit do 20 pokusaja...

Ma ja pustim da se konektuje i odem da radim nesto drugo...Ma necu da menjam jer me najmanje udara po dzepu, a jedino ga koristim za Benchmark. :D

Kakva vam je situacija sa getorderom, meni neki fajlovi stoje jos od 15. januara. Od tih sam digao ruke, pa su obrisani danas.

Glupi Zmaj je napisao(la):
Kakva vam je situacija sa getorderom, meni neki fajlovi stoje jos od 15. januara. Od tih sam digao ruke, pa su obrisani danas.

Meni radi odlicno. Svi naruceni fajlovi budu na njihovom serveru u roku od jednog dana maximalno.

a u stvari u novom sadu veza im je ubi boze ne znam kako je u bg ali ovde skoro da ni ne radi ... imam nalog i u zr kad odem kuci tamo je ok... ovo stvano nema smisla

Imash dva naloga na Sezamu?jedan za NS i jedan za ZR? Sta ce ti to? mislim cemu drugi nalog?

jox je napisao(la):
Imash dva naloga na Sezamu?jedan za NS i jedan za ZR? Sta ce ti to? mislim cemu drugi nalog?

ko je pominjao da imam dva naloga... imam jedan!!!

Ser_Zile je napisao(la):
...ali izgleda da su ljudi pronasli kako se uplacuje na Sezam :(

Objasni mi malo to,kakvo uplacivanje,da nije neka fora za dz. kao na PTT-u sto je bilo sa dupliranjem sati :)

Meni Sezam odlcno radi u NS-u a i u ZR-u,uvek mogu da se konektujem i nikad ne puca veza,osim kad nestane vremena(to mi se ne svidja)
imali su neki kvar pa mozda zato nesto zeza...

ko je pominjao da imam dva naloga... imam jedan!!!

OK... shala... ali stvarno je "zvucalo" kao da imash dva... posto si rekao "imam I U Zrenjaninu nalog"....
P.S. Des zemljace iz ZR-a...

nenadiX je napisao(la):
Objasni mi malo to,kakvo uplacivanje,da nije neka fora za dz. kao na PTT-u sto je bilo sa dupliranjem sati :)

Ma jok samo sam hteo da kazem da je do skora bilo jako malo user-a u NS-u a od kad se kartice kupuju na svakoj trafici protok je opao drasticno.

P.S.Sad ste se razocarali :D mada mozda moze ono sto je moglo pre nesto preko proxija pa iz @home vidis i strane sajtove nisam nikad radiio ali sam cuo od nekih da moze.

jox je napisao(la):
OK... shala... ali stvarno je "zvucalo" kao da imash dva... posto si rekao "imam I U Zrenjaninu nalog"....
P.S. Des zemljace iz ZR-a...

djes zemljace odtkud zaluta ovde gdje ni tice ne lete :)

uistinu kad bolje razmilism imam dva jer jedan moj a jedan od caletove firme... (mada ovaj moj vise i ne koristim samo imam mail uplatu :D )

ma nek se slikaju i sezam i njihove kartice, juce mi odobrili na faxu SVAKI dan 3 sata dial in vezu za @world i mogu da kazem da sam sa prijatno iznenadio jer radi bolje (mnooogooo bolje) nego sezam i uposte nema tih tripva da se nakacim i da ne mogu nista da otvaram nego sve normalno

Vrh Dno