Šta je novo?

setup is preparing computer for first use

freestyler

Cenjen
Učlanjen(a)
07.10.2010
Poena
169
Pomagajte!!
Imam laptop ASUS K52JT-SX516
Pokusao sam da instaliram Windows 7 Ultimate 32bit. Svaki put dodje do ''setup is preparing computer for first use'' i tu je kraj. Nista se ne desava. Samo tako stoji.:mad: :wall:
Probao sam 3 verzije Windowsa i sa svakom je tako. Promenio sam u bios-u podesavanja za HDD sa AHCI u IDE i nista nije pomoglo.
Da li neko zna u cemu je problem?

Koji je win bio pre nego sto si zapoceo instalaciju win7?
Probaj sa flesa da instaliras win7.

Poslednja izmena:
mozda da probas sa flesa jer ti baguje dvd rom. A probaj neki linux da instaliras cisto da vidis da li moze.
Mada to kad pise "for the first time" znaci da si vec sve instalirao? Zaboravio sam da li je taj deo na pocetku ili na kraju...

Poslednja izmena:
Hmm, da to je poruka na kraju instaliranja win7, posla toga ulazi u desktop koliko se secam.

1304522579.or.24408.jpg

Probaj ili linux ili xp da cisto vidis hoceli.

Poslednja izmena:
Nakon ''completing instalation'' restartuje se i pise starting processes i ubrzo nakon toga se pojavi ''setup is preparing computer for first use''.

122674.jpg

Da to je ta slika, koja se ne vidi u mom postu, koliko dugo stoji tako, jel se krece ova tacna na liniji?

Ja sam cekao pola sata prvi put, drugi put 20 minuta, treci put 25 minuta......
Sada cu probati da instaliram ubuntu.

Windows ''vidi'' 300 GB HDD a Ubuntu 320.1(koliko i ima). ahahahahahah Kako je to moguce?

Poslednja izmena:
a i ti ludak cekao pola sata :d
zato sto je linux majka :p
jel instalira?

Evo sa laptopa saljem ovu poruku. Da li postoji neki nacin da iz linuxa proverim da li je sve ok sa hardware-om?

Poslednja izmena:
Ne znam dal je moguće da mu fali neki drajver da bi se startovao. Probaj da slipstreamuješ drajvere za ploču (čipset, storage controller).

Nazad
Vrh Dno