Šta je novo?

Settlers 2: 10Y Anniversary; problem sa brodovima

S_Kid

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2003
Poena
619
Nisam siguran da li je ovo bag u igri, ali prilično sam siguran da jeste pošto nema stvari koju ne radim kako treba. Na drugoj misiji sam, to je Egipat, i imam opciju da pravim Harbour i Shipyard. Shipyard fino napravi brodove, u Harboru kažem "prepare expedition", to se završi, brod je spreman za ekspediciju, klikom na njega dobijem kompas... i ništa. Trebalo bi da kad pritisnem na neku stranu sveta, brod krene u ekspediciju. To se ne dešava već su sve strane sveta zasenčene umesto da budu hajlajtovane kako inače stoji u helpu od broda.

Pogledao sam da li ima neki patch koji ovo ispravlja ali nisam našao ništa korisno. Ako neko zna odgovor, lepo molim za razrešenje dileme :)

I ja sam imao iste muke kao i ti. Ne secam se da li je patch 11757 resio problem, ali brodom ne mozes direktno da upravljas nego ako ima slobodno more na nekoj strani sveta, strelica od broda koju si i sam pomenuo ce da zasvetli. Ako ne svetli nijedna, nema slobodnog prolaza za plovidbu na tu stranu i napravio si brod uzalud.

Evo ti link na poslednji patch za S2 10th Anniversary:
http://files.filefront.com/s2patch11757exe/;6866480;/fileinfo.html

Inace prosle godine je izasla i ekspanzija za S2, ali nazalost samo German verzija. :(

E nego, video sam da ima da se kupi jeftino original kod nas u Za pa me zanima da li su razlike u rasama kozmetichke ili ima razlike i u jedinicama?

E nego, video sam da ima da se kupi jeftino original kod nas u Za pa me zanima da li su razlike u rasama kozmetichke ili ima razlike i u jedinicama?

Nema razlike u vrstama jedinica, samo u dizajnu.Odnosno postoje samo onih 5 vrsta pesadinaca, zavisno od toga koliko ste zlata proizveli. Inace vec pomenuta ekspanzija se zove Vikings i evo je ovde.
Zanimljivo da ima nemacka, ruska i poljska verzja, a nema engleske. Bruka. :(

http://www.mobygames.com/game/settlers-ii-10th-anniversary-vikings

Poslednja izmena:
Vrh Dno