Šta je novo?

setovanja za telekom adsl

chimpresco

Čuven
Učlanjen(a)
03.07.2004
Poena
660
Da li neko ima setovanja za TP-Link TD-W8910G ruter (ili neki slican)? Upisao sam kao sto je u telekomovom huawaicu al nece :wall:.
Hvala
Pozz

a sta nece, nesto konkretnije inace moras ppoe konekciju da napravis sa user namemom i passwordom, da li imas user name i password?

Ajde daj malo konkretnije , sta si i kako podesio?

Proradilo. Sve kao u huawaicu, pppoe 8/35 i sve redom, u/n pass... Posle nekoliko restarta update-ovanja firmware-a je proradio. E sad napravio sam i 8/37 bridge za IPTV (sve opet kao u huawaicu) medjutim nista, iptv ne radi, a wireless uredjaji ne mogu na net. Kad obrisem tu konekciju sve funksionise osim IPTV-a. Sta sad?

Proradilo, ako nekog zanima tu sam...

Al i IPTV? I kazi malo kako se ponasa taj Tp link/ ima li padove u saobracaju.

Hvala.

Radi ko sat, i iptv. Malo mi se vise svidja net gear-ov meni za setovanja, al nije ni ovaj los. Npr, net gear sam skida firmware sa net-a, tp mora rucno. Treba mu vise vremena da se restartuje, u mac filter isto mora rucno da se upisuje... Domet wireless-a mi se svidja, u stanu se podrazumeva, ali i ispred zgrade moze da se uhvati signal (6-ti sprat) u parku. Mislim da za te pare (ispod 50E) ne moze mnogo bolje.

Nazad
Vrh Dno