Šta je novo?

Serviser Maticnih Ploca

iSpirit81

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.07.2014
Poena
130
Pozdrav Forumasi,da li neko poznaje dobrog majstora u Beogradu koji je apsolvirao opravku maticnih ploca.
Nemanja iz Nusiceve vise ne radi,a Cika Velja ili Deda Velja je skup i ne zna covek.
Ako neko zna mnogo dobrog majstora neka mi posalje broj na PM.
Uzgred,znam da ima neki tip iz Arandjelovca koja razbija u tom zanatu,ali ne znam adresu.
Preferiram nekoga iz Beograda,ali bi poslao plocu i za Arandjelovac.

Imas cika peru to mu je nick ovde na benchu
Radi covek 10-15e popravka

Probacu da nadjem tog Zareta.
Za cika Peru znam,svi traze 10 evra,dok on trazi 15 i nije bas apsolvirao zanat.Ne bih da pljujem coveka,ali sam ga par puta zvao,kazem mu koju gresku izbacuje,odstojala ploca kog njega duze vreme i kaze covek,***,kupi drugu.Haha....

"Ne bih da pljujem coveka"
pa ti nebi a "isprozivao" si vecinu poznatih servisera...
imaj na umu da i oni posecuju ovaj forum - da "ne padnes saka" bas nekome koga si "pljuvao" ovde...
Maticna ploca nije "marmelada" pa ce na brzinu da se (namaze) i popravi (pojede).Ima kvarova na ploci da se "smrznes"...ko zna kako si je "spalio" i da li uopste moze da se popravi ?
To sto vecina Vas misli (svaka cast izuzecima) da se na ploci samo menjaju elektroliti (kondenzatori) je zabluda - popravka maticne ploce je umece "Bogom dano" (k.njam malo) (ko zna) - "puno babica kilavo dete" cuo si valjda...ako se "izredjaju" svi "poznati" (SR) serviseri,tu plocu mozes opusteno samo da :

http://postimg.org/image/jilgh2003/

Pazi sada,ti si ovde na forumu "arogantan" - mogu da zamislim kakav si tek kada pricas sa serviserima : (a sta je "crklo" a koliko ce to da kosta") itd. - mislis da neko to voli ?
Sa takvim nastupom neces nikada (ali nikada) popraviti tu svoju plocu (ako uopste moze da se popravi) ili ce te neki majstor "klepiti po usima" za popravku...
Ja se (ceo zivot) bavim elektronikom i drzao sam servis (na zalost,maticne ploce ne popravljam) - ali znam kako sve to funkcionise - veruj mi da ne pricam napamet...
Nemoj sve ovo (ali nikako) da shvatis kao neku kritiku,napusavanje,pametovanje ili sl. (nista licno) - samo zelim da pomognem,pozz...

Probacu da nadjem tog Zareta.
Za cika Peru znam,svi traze 10 evra,dok on trazi 15 i nije bas apsolvirao zanat.Ne bih da pljujem coveka,ali sam ga par puta zvao,kazem mu koju gresku izbacuje,odstojala ploca kog njega duze vreme i kaze covek,***,kupi drugu.Haha....

Jel si siguran da Nemanja ne radi vise?
Preselio se bio skoro kod Novog groblja(ako ga zoves na fiksni ne javlja se niko), radio sam pre nekih 2-3 meseca kod njega ploca.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno