Šta je novo?

Servis za TFT monitor

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
649
Ima li neko da mi preporuci dobar servis za monitor?

Nadam se da se dijagnostika ne naplacuje... ili gresim?

Uglavnom, ortak ga je malo jace "zakacio" rukom pa od tad evo godinu-dve dana skuplja prasinu. Uzeo sam ga da vidim moze li da se popravi posto ga je on otpisao.

Hvala!

Aca, 063 380 196
Novi Beograd

Samo da dodam...

U pitanju je ViewSonic VX2268wm 120Hz monitor. Nema vidljivih ostecenja, udaren je rukom u gornji desni cosak, u ram a ne displej i tad se samo ugasio. Ne moze da se upali, power dioda ne svetli.

U tom delu monitora obicno moze da bude samo neki od flat kablova zalepljeni na sam ekran, mada cudno da se tako manifestuje kvar. Ukoliko ne nadjes nista zgodnije, znam coveka koji popravlja LCD monitore, ali koliko znam on resava probleme sa napajanjem, pozadinskim osvetljenjem i slicno, sam panel, ili flet kabl testo da moze da popravi, mada opet, nedostatak power lampice sugerise da ipak nesto sa napajanjem ili kolom za startovanje nije u redu.

Odneo sam ga u jedan servis cu videti uskoro sta mu je i koliko kosta popravka. Javljam. Hvala za info. :)

Sad bar otprilike znam sta mu je bilo i sta je uradjeno u servisu.

izgorelo je par elemenata dioda, blok kondezator, transformator zezao, uglavnom napojna jedinica tj cela ploca zeznuta, sve je zamenjeno sto je bilo izgorelo i monitor je u servisu radio 26h neprekidno i onda opet pregoreo sam od sebe. Trebalo bi izgleda ploca da se zameni.

Moze li neko da pomogne/popravi?

Jos jednom, u pitanju je ViewSonic VX2268wm 120Hz monitor.

Pozdrav

User cikapera. Kontaktiraj ga i vidi sa njime. Korektan je i lepo saradjujem sa njim.

User cikapera. Kontaktiraj ga i vidi sa njime. Korektan je i lepo saradjujem sa njim.

Hvala. Zvao sam ga pre desetak dana na fixni i mobilni i nije se javljao. Poslao mu PM ovde i nije odgovorio. Da li je zauzet ili na odmoru ili je promenio brojeve telefona i nalog na benchu ne znam. Uglavnom probacu da ga odnesem ovih dana u neki drugi servis pa cemo videti sta ce biti.

Pozdrav

Moram da ozivim malo stariju temu, jer glupo je da pravim istu.

Preporuka za neki servis u Beogradu? Sve sto mogu da nadjem to je preko gugla, a ima ih masa, nista posebno da se istakne.

Nazad
Vrh Dno