Šta je novo?

Servis za pojacalo

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
gde mogu da popravim ono moje reVox pojacalo (izgleda da ipak ne radi tako dobro :()
Pitam ovde jer mi se desavalo puno puta da odem u servis, pa me oderu a nista ne urade (dobro, ne meni, nego mojim grandparets-ima :p :()
Problem je u tome sto ne radi jedan ulaz za zvucnik - kad se prikljuci cuje se samo neko sustanje...
Nego, jel bi... jel bi mogo ja nekako da to popravim - kako?

Pozdrav!

Ja ti preporucujem (a meni su ga preporucili ljudi u Koratu) servis Beli Elektronik. Nalaze se u ulici Vojislava Ilića, ne znam tacan broj (jedno 200 m od arhitektonske skole, prema gradu). Veoma kvalitetno rade, ovlasceni su servis za Sony (ali rade i druge uuredjaje), jedino sto su puni posla pa ces cekati na opravku bar nedelju dana. Uostalom, evo ti telefon pa se raspitaj: 011/413-888

mikis je napisao(la):
Ja ti preporucujem (a meni su ga preporucili ljudi u Koratu) servis Beli Elektronik. Nalaze se u ulici Vojislava Ilića, ne znam tacan broj (jedno 200 m od arhitektonske skole, prema gradu). Veoma kvalitetno rade, ovlasceni su servis za Sony (ali rade i druge uuredjaje), jedino sto su puni posla pa ces cekati na opravku bar nedelju dana. Uostalom, evo ti telefon pa se raspitaj: 011/413-888

Jedino sto ce da mu oderu kozu s ledja kada vide da je Revox.
Nosi ti to kod Velje na Banovo Brdo. Javi se na mail ili PM, a za ostale
napomena da se telefoni i agrese od firmi ne pisu na sajtu, jer mu to dodje kao reklama, prema tome ubuduce se svi takvi postovi brisu bez upozorenja.

notax je napisao(la):
Jedino sto ce da mu oderu kozu s ledja kada vide da je Revox.
Nosi ti to kod Velje na Banovo Brdo. Javi se na mail ili PM, a za ostale
napomena da se telefoni i agrese od firmi ne pisu na sajtu, jer mu to dodje kao reklama, prema tome ubuduce se svi takvi postovi brisu bez upozorenja.

Telefon nisam ostavio kao reklamu (nemam nista s njima osim sto sam zadovoljna musterija), ostavio sam ga da me ne bi 100 ljudi cimalo na mail, a i da ubuduce ako nekome zatreba moze da ga nadje. Ja bih bio veoma srecan kada bi vise ljudi ovde postovalo adrese servisa kojima su zadovoljni (a i onih kojima nisu), da se ne bi svaki put potezala ista diskusija.

Dal deru sa cenama? Pa ne znam, meni su za popravku Marantz CD-a naplatili rad 1000 din + delovi. Nije malo, ali nije ni puno. Mislim, ne bih ni ja radio za manje :)

mikis je napisao(la):
Telefon nisam ostavio kao reklamu (nemam nista s njima osim sto sam zadovoljna musterija), ostavio sam ga da me ne bi 100 ljudi cimalo na mail, a i da ubuduce ako nekome zatreba moze da ga nadje. Ja bih bio veoma srecan kada bi vise ljudi ovde postovalo adrese servisa kojima su zadovoljni (a i onih kojima nisu), da se ne bi svaki put potezala ista diskusija.

Dal deru sa cenama? Pa ne znam, meni su za popravku Marantz CD-a naplatili rad 1000 din + delovi. Nije malo, ali nije ni puno. Mislim, ne bih ni ja radio za manje :)

Niko to ne bi radio za 1000 din. Stvar je u tome sto oni racunaju maloprodajnu cenu delova koje nabavljaju za 50% od maloprodajne. Ako ti je menjan laser koji kosta 40 E, njima je nabavna 20-25 E, i to ti je to.

Al moras da priznas da jeste korisno da se navode imena firmi sa kojima smo zadovoljni i onih sa kojima nismo - nije to nikakva komercijalizacija, jednostavno ako neko pazari neki dobar HW po povoljnoj ceni sasvim je OK da stavi sajt, ili ime firme, telefon, ili adresu... Nije to nikakva komercijalizacija

Pozdrav!

Ne volim da vaskrsavam ovako matore teme, al' mi je problematika aktuelna, a ni jedna tema ovog tipa koju sam našao pretragom nije mlađa od 6 godina.

Elem... da li taj Velja na BBrdu još uvek postoji ili neko možda ima predlog za dobar servis za pojačala na BBrdu ili u okolini?

Nazad
Vrh Dno