Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zna li neko ima li u Beogradu servis, ako ne ovlasceni, onda servis u kojem kvalitetno mogu da poprave/zamene delove na starim Logitech misevima?
Pozdrav!
Pa tesko da ce se bilo kakav zvanicni servis gnjaviti sa proizvodom van garancije tog tipa. Čak se i u garanciju menjaju, a ne servisiraju.
Jedino ti ostaje neki od servisa (kojih je sve manje) elektronske opreme i računara.
Nije li bila već neka tema baš za servis miševa?
Anyway, klikovi se sređuju relativno lako. Samo se preleme novi mikro prekidači ili mikro tasteri.
Kvarovi usled udaranja se takođe mogu srediti jer najčešće dolazi samo do prekida kontakta na pločici.
da opet podvucem da nemam opciju narucivanja iz kine,i uzasan sam sa sitnim lemljenjem,radje bih da platim da mi to neko sredi,naravno ako nije preskupo.prosto mi zao da bacim ovaj mis.
@umart: fejsbuk.kom/groups/ledmasters/ . decko radi sa osvetljenjem na kolima, moze da ti zalemi-prelemi sta god hoces. taster mislim da mozes da kupis u tipa mikro princu ili tako nekoj specijalizovanoj prodavnici
Ok, poslaću ti kontakt mog ortaka koji se bavi servisom. Ne servisira miševe konkretno nego malo ozbiljnije uređaje pa neće biti problema. I ukoliko se deo mora poručiti, to je isto moguće.