EagleOne
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.07.2000
- Poena
- 619
Hm, otisla je neka elektronika u boljem, u gorem slucaju cpu i graficka... Pretrazujem nas net za servisom za laptopove, i ne mogu da verujem da sam nasao skoro nista, sem nekih malih oglasa... Pa ako imate neku preporuku, preporucite 😉.
Da budem precizniji, posto skoro nista nisam napisao.
Laptop je noname, ispostavilo se da je to veliki problem posto firem koje "servisiraju" laptopove, ustvari ih salju predstavnicima proizvodjaca.
Komp. uopste ne postuje, ukljuce se kuleri, hdd, i to je to, tft panel ni da trepne. Ja sam isprobao memoriju, ok je. Pretpostavljam da je ploca ili cpu, pre ce biti ploca, ali ne znam gde da se obratim. Nisam siguran koja je kofiguracija, cini mi se cel 1.6, neka via ploca (nisam uspeo skroz da ga rastavim), i int. grafika...
Gde da se obratim, iz nekog servisa mi rekose da kod nas nista necu uraditi...
Da budem precizniji, posto skoro nista nisam napisao.
Laptop je noname, ispostavilo se da je to veliki problem posto firem koje "servisiraju" laptopove, ustvari ih salju predstavnicima proizvodjaca.
Komp. uopste ne postuje, ukljuce se kuleri, hdd, i to je to, tft panel ni da trepne. Ja sam isprobao memoriju, ok je. Pretpostavljam da je ploca ili cpu, pre ce biti ploca, ali ne znam gde da se obratim. Nisam siguran koja je kofiguracija, cini mi se cel 1.6, neka via ploca (nisam uspeo skroz da ga rastavim), i int. grafika...
Gde da se obratim, iz nekog servisa mi rekose da kod nas nista necu uraditi...
Poslednja izmena od urednika: