Šta je novo?

Servis za laptop u Nisu

duler

Slavan
Učlanjen(a)
13.08.2007
Poena
319
Moze li mi neko preporuciti proveren servis u Nisu?

Tesko, ima samo par servisa koji se usudjuju da servisiraju laptopove, imam lose iskustvo sa Matrix-om (Kalca i prekoputa nje, u Kalci je servis inace), 4 dana cekam na jednostavnu popravku da bi mi vratili laptop sa viskom delova kao "nepopravljiv", ode za BG i vrati se popravljen za cela 3 soma.

U principu mi treba ciscenje kulera a mrzi me i nemam vremena da se upustam ja u to.

Sine, 'ajde pustiću ti ja na pm, gde možeš da odeš provereni ljudi, samo ako imaju vremena, inače ovako servis kao servis, na dobar dan, toga nema, nigde nisu dovoljno stručni i odgovorni da bi im dao lap top u ruke.

Pozdrav Prostreet, zamolila bih Vas za broj nekoga ko zna da radi, ne mogu da nadjem nikoga za popravku. Hvala unapred

Na zalost, doslo vreme da i ja posaljem laptop na servis. Rec je o HP Compaq Presario. Prvo sam mislio da posaljem za Bg u HP-ov ovlasceni servis. Kako sam u nekoj frci, necu biti neki period u Nisu, ne mogu da se cimam i saljem ga za Bg. Iako sumnjam na chipset, svejedno mora na servis, mozda mi se i isplati da promenim ceo chipset (mada mozda i nije chipset u pitanju). Sta predlazete, gde da ga nosim? Da li ce Gig****n ili CT prihvatiti da ga posalju u neki od svojih ovlascenih servisa, nekako mi je to najsigurnije.
Postoji jedna mala zackoljica, laptop nema HDD (moram da ga izvadim pre nego ga posaljem na servis, jako osetljivi podaci). To ne bi trebalo da bude nikakav problem za servisere, mada ko ce ga znati.....
Predlozi?
Prostreet?

Ja imam dobra iskustva sa firmom tehno- ms, servis im je jako dobar

Jel prodaju tamo polovne memorije za laptopove? Dokupio bih jos jedan modul ddr2, neko mi rece da rade i to a nikako da se promajem da pitam...

prostreet?

troll.jpg

Ja sam pre neki dan poslovao sa Jakov racunari servisom, u Zoni 3, sve super, cena OK, usluga brza, ja sam zadovoljan...

u tehno ms pola stvari koje kupis su polovne i koriscene :) samo prepakovane tako da...odgovor je DA :)

Pitajte u gamebox-u za servis.

Znam da dizem temu iz mrtvih ali da li imate preporuku za servis laptopova iz Nisa?

Nazad
Vrh Dno