Šta je novo?

Servis za laptop - Hitno?

• Začetnik teme Začetnik teme blue
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Koji servis za laptop računare? Treba mi hitno jer sutra dolazim u BG i nosim lap od drugarice na koji je prosula kafu i više se ne pali. U pitanju je Acer Aspire 5315.

ja sam par stvari nosio kod ovog coveka.
http://www.hotspotservis.rs
i sve mi je sredio iz prve, i nisam imao primedbe, konkretno dva laptopa do sada, koja su ozbiljno zezala.

orijentir: restoran orao na bulevaru

Poslednja izmena:
Imas dobar servis u tc milenijum u knezu u suterenu, mislim da se zovu Bad pixel ili tako nesto, momci su stvarno korektni.
evo i broj 328 66 77

Ja znam gde ne treba da nosis ja sam odneo hp pavilion pre tri meseca i dalje ga nisi popravili a zavao sam ih miliardu puta do sad, te pozovi sutra, te za 7 dana , te zavrsen je al ga nismo preuzeli itd, radnja se zove LAPTOPSERVIS u lominoj tc zeleni venac jako lose iskustvo i dalje cekam valjda cu docekati ...

Da sam znao pre za ove servise al gotovo je sad

Jel ima jos neko da preporuci stvarno kvalitetan servis, i meni ce trebati ovih dana?

Vidim da se onaj prvi predlog dosta spominje? (f-com)

Kod ovih u F-comu sam odneo i ljubazno su me ispratili sa pričom kako nemaju vremena da se bave mojim lapom jer imaju previše posla a i neće biti neke koristi. U globalu su delovali nezainteresovano. Nisu ni pogledali lap.

Ja znam gde ne treba da nosis ja sam odneo hp pavilion pre tri meseca i dalje ga nisi popravili a zavao sam ih miliardu puta do sad, te pozovi sutra, te za 7 dana , te zavrsen je al ga nismo preuzeli itd, radnja se zove LAPTOPSERVIS u lominoj tc zeleni venac jako lose iskustvo i dalje cekam valjda cu docekati ...

Da sam znao pre za ove servise al gotovo je sad

uslovno OFF:

Ako je jos neko imao/ima problem sa LAPTOPSERVIS-om iz Lomine 5, bilo bi pozeljno da me kontaktira na PM, posto mu se smesi kolektivna tuzba od 3 nezadovoljne musterije (za sada)

Laptop servis plaza u Katanicevoj, pojavljuju se i kao Rexton, izbegavajte u sirokom luku. Ekipa je lopovska, kradu delove, uvaljuju vam lose kad donesete laptop i onda vam i to napakuju. Kad se zalite upozore vas da imaju kamere, kako ne bi dobili batine?! Bezite od njih dalje! Meni su ukrali graficku, ali...

Laptop servis plaza u Katanicevoj, pojavljuju se i kao Rexton, izbegavajte u sirokom luku. Ekipa je lopovska, kradu delove, uvaljuju vam lose kad donesete laptop i onda vam i to napakuju. Kad se zalite upozore vas da imaju kamere, kako ne bi dobili batine?! Bezite od njih dalje! Meni su ukrali graficku, ali...

I ja sam sa laptop plazza imao problem, reklamacija na laptop. Nisu zeleli da izadju u susret, iako je musterija ponudila da snosi deo troskova. Usledila je tuzba, posle par meseci ako se ne varam, otisao sam na sud, ispricao svoju pricu, i morali su da plate u tadasnje vreme preko 1300 eura mislim + sudski troskovi.

Ima li ASUS ovlascenog servisera u Srbiji ? Moj eee PC 900HD se pregreva nenormalno, tj, pregrevao se proslog leta, radio po 15-20 minuta pa se ugasi - odtada ga nisam ni ukljucivao :/

Mogu da ti preporučim mog komšiju, nema ovlašćen servis ali čovek zna sve o lapovima, na stotine ih je dizao iz mrtvih.
Ja bih se konkretno vezao za tvoj slučaj: s obzirom da je kafa prosuta (to se često dešava) zavisno od to ga u kom smeru je otišla tečnost može se popraviti ali nešto je sigurno otišlo u večna lovišta. Budi srećan ako je samo tastatura prespojila na masu. Ja sam lično popravio laptop koji je bio posut toplom čokoladom (to da vidiš šta je), doveo ga u red ali ni dan-danas sliku nije dao na TFT-u, probio je izgleda invertor.

Ima li ASUS ovlascenog servisera u Srbiji ? Moj eee PC 900HD se pregreva nenormalno, tj, pregrevao se proslog leta, radio po 15-20 minuta pa se ugasi - odtada ga nisam ni ukljucivao :/

Obrati se ASUS-u direktno ako je u garanciji ako ne (pošto je definitivno napunjen prašinom) može bilo koji pošten serviser.

Kimtec za Asus - svaka preporuka za Asus i Acer laptopove u garantom roku. Momci imaju delove, znanje i extra brzo rade! Ja gledam da prodajem samo Acer i Asus samo zato sto znam da su najbolji servis u Srbiji sto se tice laptopova ( a i monitora).

Anjac evo odmah da ti se unapred izvinim al mi strasno delujes sa svim ovim hvalospevima kao ono lepo devojce:wave: sto sedi u servisu ponekad i cesto se pitam sta radi tamo. Igrom pukog slucaja znam dovoljno da za ovog momka sto drzi servis
mogu da kazem da je prevarant. Skoro sam bio kod njega u kancu (3x2m) kada je po TRECI put obecavao (gleda u oci, izvinjava se, zove telefonom, dere se satro na nekoga) mojoj poznanici da ce joj vratiti laptop koji mu je
ona odnela pre 2.5god na servis. Bio sam tu pored da proverim laptop koji je ona trebalo TADA da preuzme posle xy dogovora, a on ga je prvo trazio po kanc pa je onda zvao nekoga da se raspita gde je 😉 (znajuci sve vreme tacno ono
sto oboje sad znamo - a to je da ga nema vise - kaput). Onda je obecao (titova piJonirska) da ce da bude u pon da ce ga sklopiti od tri druga? samo tetki lek. Komsije ga ne vole jer je skoro svakog ispalio za nesto i nikad se ne drzi
dogovora i reci. Inace nekad ga nema danima - verovatno ima jos neki office, cesto se svadja u kanc sa nekim ili preko telefona i nije ni malo prijatno. Sta reci a ne zaplakati.

Anjac = tip iz kancelarije sto se dere i svadja ko zna sa kim... 😉

Reklama je ČUDO, a samoreklama u svakom prevarantskom poduhvatu je izuzetno vazna...

Tom liku, Danijelu iz Lomine se smeši svašta, tužba, batine..
Videćemo... Ja znam troje ljudi koje je zeznuo, a koliko ih jos ima, kolo zna...

Ahh, ja sam se sa njima sudio, ima tome mozda i preko 10 godina.
Zamolila me jedna profesrorka da za njihov fakultet, od neke donacije, predlozim koji laptop da kupe. Nakon neke analize cene, oni ispadose po ceni najpovoljnije.
Kupio sam, sve kao ok, ali posle nekog vremena zovu, crkao lap, ali ...
Crkao je tako kako ja za 20 godna u pc biznicu nisam video. Ekran pukao, ali se ona platika kao nadula. Kazu nisu nista radili , samo.
Ako musterije tako kaze, (imao sam i ja neku zaradu na celoj transakciji , od prodaje,instaliranja softw do podrske), ok, odnecu na reklamaciju.
Naravno oni odmah kazu da je to fizicko ostecenje, mozda grejalica, hemijska kada se zatvarao ili neki predmet..
I meni pre tako izgleda, ali jednostavno ne mogu da im kazem da lazu.
Objasnim im da ne zele da mi uvaze garanciju, nudili su zamenu, ali mislim da su tada trazili 500 maraka (nisu bili euri), sto je bilo skoro pola lapa.
Ona je bila spremna da plati max 300 od svojih para da joj zamene ekran, nisu hteli za 300.
Ok, kao to je to, daju joj lap, koji radi, preko ext monitora, ali ekran pukao.
Musterija napise pismo HP-u, mislim u Nemackoj, mozda je bilo i ovde, ne secam se bas, uglavnom, dobije odgovor, i na osnovu serijskog broja, i oznaka, za koje sam tad prvi put sazno sta znace, odnosno u broju dole je stajalo ..rr, odnosno da je laptop 2 x vracan, nadju celu istoriju da je bio na nekom sajmu..
Ona je zelela nov laptop a ne repariran, kada sam kupovao kod njih nigde nije pisalo da je reparira, ne bi ga kupio.
Da stvar bude jos gora, pre nego sto je crkao, ja sam kao bio zadovoljna cenom, i iz Netiksa me zovu da me pitaju sta da kupe, treba im laptop, gde kod koga..
Ja im kazem da sam tamo skoro kupovao, i da su cene bile ok. Poslusase me i kupise i oni :d
Zovu me iz Netiksa posle par dana, kao sve super, ali na hd-u bilo celo poslovanje neke mozda i njihove firme, ladno nisu ni format odradili, a posle smo skapirali i da nema bas ramo koliko bi trebalo da ima, imao je vise.
Ostade to tako kod Netiksa, a sa musterijom nakon saznanja da je kupila repariran krece prava prica :-devil-:
Smorio sam se najgore sto su me zajjebali, pozovem ih i kazme im da su mi zavalili, da us imali sansu da joj uzmu 300 , a hteli su 500, i da odmah smisle sta ce, odjebu me.
Ok, pozovem drugu musteriju, advokata, tuzimo ih.
Prvi i jedini put da sam isao na sud, ono gledanje lice u lice, lazes, ne lazem i to...
Naplatim im 1000e (punui cenu lapa, mozda je bio i 1700, ne secam se), i ostane jos pokvaren.
Pozdravim se sa njima na izlasku iz suda, i kazem da je to bilo to sto se tice saradnje ,)

Poslednja izmena:
Zaboravio sam na ovu temu... Ali nije loše ponoviti gradivo.
Prošle godine smo mu poslali tržišnu inspekciju, koja nije ništa uradila. Sad bi trebalo da bude pokrenuta tužba protiv dotičnog Danijela, pošto je prisvojio jedan kompjuter...

e... :smoke: sada vidim da sam ja vec ovo pisao ali u kracoj verziji pre godinu dana :d
nadam se se nisu pojavili neki novi prevaranti, ali ako ih ima ne bi bilo lose da znamo, kao i za dobre/povoljne servise.

^ Udruzite se, ima vas trojca samo na forumu sada... Pa lepo tuzba i sve sto sleduje.
Ja na zalost nisam licno ostecen, nego prijatelj, inace bih vam se rado prikljucio. 🙁

Mozda OFF:
S obzirom na broj prevarenih, rekao bih da ovaj servis zasluzuje sopstveni thread, kako bi ljudi koji traze servis preko neta dobili prave informacije.
Kad se na googlu ukuca laptop servis, u prvih 5 linkova je ovo djubre, mislim da bi stvarno trebalo upozoriti ljude.
Isto tako, clanovi bi trebali da napisu sta su sve doziveli i saznali o doticnom.

Na moderatorima je da odluce.

Nazad
Vrh Dno