Ja znam gde ne treba da nosis ja sam odneo hp pavilion pre tri meseca i dalje ga nisi popravili a zavao sam ih miliardu puta do sad, te pozovi sutra, te za 7 dana , te zavrsen je al ga nismo preuzeli itd, radnja se zove LAPTOPSERVIS u lominoj tc zeleni venac jako lose iskustvo i dalje cekam valjda cu docekati ...
Da sam znao pre za ove servise al gotovo je sad
Laptop servis plaza u Katanicevoj, pojavljuju se i kao Rexton, izbegavajte u sirokom luku. Ekipa je lopovska, kradu delove, uvaljuju vam lose kad donesete laptop i onda vam i to napakuju. Kad se zalite upozore vas da imaju kamere, kako ne bi dobili batine?! Bezite od njih dalje! Meni su ukrali graficku, ali...
Ima li ASUS ovlascenog servisera u Srbiji ? Moj eee PC 900HD se pregreva nenormalno, tj, pregrevao se proslog leta, radio po 15-20 minuta pa se ugasi - odtada ga nisam ni ukljucivao :/
Ahh, ja sam se sa njima sudio, ima tome mozda i preko 10 godina.Laptop servis plaza u Katanicevoj, pojavljuju se i kao Rexton, izbegavajte u sirokom luku. Ekipa je lopovska, kradu delove, uvaljuju vam lose kad donesete laptop i onda vam i to napakuju. Kad se zalite upozore vas da imaju kamere, kako ne bi dobili batine?! Bezite od njih dalje! Meni su ukrali graficku, ali...
u srbiji najbolje kupiti set srafcigera, pincetu lupu i cetku neku finiju i sam odraditi servis
http://www.tim.id.au/blog/tims-laptop-service-manuals/
a evo i uputstva svih 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari