Šta je novo?

Servis u NSu za Iphone

Duck

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2007
Poena
319
Probao sam da jailbreakujem Iphone 2G sa limera1n.exe posle cega mi se na ekranu pojavio usb kabel sa nekom belom strelicom ka gore i to se repetativno smenjuje sa apleovim logom srebrne jabuke, ima li neko ideju sta da radim i kako da resim problem, u krajnjem slucaju potreban mi je servis u NSu koji ce mi makar "otkociti" telefon...
Hvala ! :)

Ne treba servis. Obzirom da je to 2G mozes da ubacis neki stariji fw bez vecih problema.
Limerain nije predvidjen za 2G, vec samo za 3gs i ip4 i to samo za iOS 4.0.2 i 4.1

Hvala Yooyo, al' ima jos veca glupost u svemu ovome, kao pravi retard juce se povezem na itunes i updateujem firmware na ovaj sad najnoviji koji moze da stane u ovu moju kantu i normalno zakljucam ga :lupko: , sada imam Modem Firmware 04.05.04_G a Verziju3.1.3 (7E18), moze li se nakon ovoga iphone otkljucati ili moram cekati neki novi unlock/jailbreak software (vise ne znam ni kako da pitam)?

Mislim da je 2G nemoguće zaključati, tj da posle ubacivanja najnovijeg fw može da se otključa. Što se tiče softvera, nađi custom 3.1.3 (to je zadnja verzija koju on podržava), i posle samo u itunes-u idi na restore pri tome drži SHIFT i nađi lokaciju tog custom fw i to je to. To ti je najlakši način jer pri tome nemaš potrebu da radiš jailbrake i unlock nekim programčićima. A ako hoćeš da ručno otključavaš taj kkoji si ubacio trebaće ti redsn0w, ali i fw 3.1.2. Onda samo pokreneš redsn0w i pokažeš na hardu lokaciju 3.1.2, ne 3.1.3 koga već imaš u tel. i samo prati proces.

Poslednja izmena:
Ništa :) Ako još negde zaškripi (ne daj Bože), pitaj, tu smo ;)

Problem resen, jailbreakovao ga sam sa 3.1.2 firmwarea i uz pomoc red snow-a, sve radi i sve je otkljucano, Hvala svima jos jednom :).

Nazad
Vrh Dno