Šta je novo?

Servis/serviser napajanja?

• Začetnik teme Začetnik teme Vuk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vuk

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
720
Ima li nekoga ko je raspolozen i sposoban da izvrsi opravku dva Enermax 465W napajanja. Kvar je:

1. Ne moze da se startuje, nije izgorelo niti nesto slicno,

2. Pali ali ploca ne moze da butuje, 3.3V je 2.5V, a kada se upali samo napajanje onda je 3.3V ok ali je 12V = 11.1V

Ukoliko postoji mogucnost opravke sa kvalitetnim komponentama i detaljnom proverom svih napona i ponasanja u radu ponude slati na PM.

Mladen:

servis kompjutera i kompjuterskih komponenti

ATX napajanja - od 3 EURA

MATICNE PLOCE - od 7,5 EURA

MONITORI - od 7,5 EURA

TELEFON:
011-2660-590
011-1776-709
064-1730-273

ako neko zna nesto slicno za novi sad, ja bih mu bio zahvalan...

Aco, posto imam slican problem, da li si ti Mladen ili je Mladen neko koga ti znas, a ako ga znas da li si spreman da ga preporucis i koliko garantujes za njega.

Ovo pitam posto sam u bliskoj proslosti imao kriminalna iskustva upravo sa popravkama napajanja koja sam nosio u renomirane servise. Napajanja posle njihovih popravki su mi vrlo brzo crkavala ponovo, ali su mi pri tome odnosila sa sobom u vecna lovista i drugi hardver koji je bio povezan na njih.

Takodje, molim svakog ko zna nekoga ko je pendantan i radi sa kvalitetnim delovima da mi da kontakt. Unapred Hvala

Mladen je doktor za napajanja, nemoj da brineš...

ABCD je napisao(la):
Aco, posto imam slican problem, da li si ti Mladen ili je Mladen neko koga ti znas, a ako ga znas da li si spreman da ga preporucis i koliko garantujes za njega.

Ovo pitam posto sam u bliskoj proslosti imao kriminalna iskustva upravo sa popravkama napajanja koja sam nosio u renomirane servise. Napajanja posle njihovih popravki su mi vrlo brzo crkavala ponovo, ali su mi pri tome odnosila sa sobom u vecna lovista i drugi hardver koji je bio povezan na njih.

Takodje, molim svakog ko zna nekoga ko je pendantan i radi sa kvalitetnim delovima da mi da kontakt. Unapred Hvala
AMCD, ja sam Aca nisam Mladen 🙂
Mladen je dobar serviser, meni je popravljao monitor a par ortaka je nosilo napajanja kod njega.

Hvala, kontaktiracu Mladena.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno