Šta je novo?

Servis pomoću štapa i kanapa :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Srga

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2002
Poena
620
Juče nam stigao u servis računar s opisom kvara: "Nema izlaz na ekran".

Stručnjak koji ga je doneo je samo koleginici na prijemnici dodatno naznačio da se grafička kartica možda pregrejava jer nije mogao baš dobro da joj fiksira hladnjak.

Otvorili u servisu računar a unutra surprise! :D

Pogledajte kako se čovek fino snašao ... :) :) :smash:

Prilozi

• ShtapKanap1.jpg
    ShtapKanap1.jpg
    129.2 KB · Pregleda: 309
  • ShtapKanap2.jpg
    ShtapKanap2.jpg
    119.9 KB · Pregleda: 241
  • ShtapKanap3.jpg
    ShtapKanap3.jpg
    117 KB · Pregleda: 263
  • ShtapKanap4.jpg
    ShtapKanap4.jpg
    130.3 KB · Pregleda: 261
LoL.. mis'im .. sta reci.. snalazljiv covek... :) :)

Auuu.... sve sto mogu da kazem je :zgran: :zgran:

Možda ne vidim dobro,a li ovde nema štapa :-devil-:
Znači sada u Hot hardware ide prodajem štapove i kanape za fiksiranje hladnjaka, a čačkalice dobijate gratris.:-devil-:

E, sad sam sve video... :crash: :crash: :crash:

Srga je napisao(la):
...Pogledajte kako se čovek fino snašao ...

Pa sta fali, covek se snasao :p Sto da baca pare za originalni qler za... sta je to, "Kanta"... :D

Evo kako sam ja resio, u ove dane vrucina, dodatno kuliranje za moj proc ;)

Kao sto se moze primetiti, ventilator sa leve strane drze dve zice, one sto sluze za pakovanje kablova. Sa desne strane vent je "obesen" za zicu koja mu je sluzila za brojanje obrtaja :D a zica je prikacena istim onim zicama od malopre. I to sve tako lepo fino sljaka :d

U sledecoj emisiji cu vam pokazati kako mozete pametno da upotrebite peruske od mladog luka i dve flase Minakve (prazne) :D

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Poslednja izmena:
Slicno sam ja pre par godina vezao na Rivu TNT jedan cooler sa P3 pomocu najlona sa stapa za pecanje. Riva je imala pasivno hladjenje i zakucavala je pri instalaciji Wina, ekstremno se mnogo grejala. Ovako je bila hladna k'o shpricer. Jeste smesno, jeste ruzno, ali radi radnju.

Evo, dobro se čovek setio...

Šta mislite, kako smo mi fiksirali nasvirane Rive 128? Podsetiću narod da su Rive uglavnom išle bez ikakvog hladnjaka ili sa minimalnim pasivcem. Konkretno, sa hladnjakom od bržih 486ica i starih pentiuma, i do 50% su se ubrzavale. Po difoltu je radila na 100/100, a o/c je išao i do 150/150. Izuzetan dobitak u ono vreme - igrao se Quake 2, a to je značilo rezoluciju više.

Isti recept i na Rivi TNT. Imao sam neku Creative koja se baš prilično dala nasvirati. Pasta je lepo držala hladnjak, ali ga je trebalo ojačati malo da ne sklizne bočno, i tu je baš slično rešenje bilo sa gumicama za tegle ili najlonom za pecanje. :D

Dobra stara vremena...

Sjajne fotke, ovo treba da ide u forum za modovanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno