Šta je novo?

servis MP4 plejera... HITNO!!

veljko89

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2009
Poena
154
jel zna neko gde bih mogao da odnesem Crypto Mp4 plejer na servis...
nema papire od garancije i racuna...
hvala unapred!

Ne mogu da se setim kako se zove ulica ali kada se spustis niz Balkansku i skrenes desno ka ekonomskom fakultetu, pa mozda 100-150 metara sa leve strane imas servis meni su popravili mp3 baterija mi je crkla preko noci..... Pozz

Kome bude zatrebala popravka mp3/mp4 playera, ima u NT Company-u tj. njihovom servisu, popravljaju sve zivo, menjaju baterije i nisu previse skupi. Ja sam popravio jedno 2-3 playera kod njih vec.

Crypto MP4

Jel se menjala situacija? Imam neki Crypto MP4 kojeg sam slucajno zgazio :D
Dakle treba mu zamena displeja, moguce i da je baterija suvise slaba posto nije dugo paljen.

Hvala

kupi joj novi i obavezno cx150 sto da samo ti slusas dobru muziku :)

Tvoj doprinos forumu je da smaras, trolujes i optuzujes ljude da su dobavljaci robe iz Nemacke :d Stedi tu tastaturu ;)

Ja ti rekao da se otvoriš za djevojku da te više voli a ti meni tako :D

on topic , probaj da ga otvoriš sam.
ako ne znaš kako izgleda unutra, otidji do najbližeg suda, oni imaju rendgen aparat, pa malo osmotri šta je gdje :D

hsv, sigurno može da se sredi, samo je problem naći dobrog majstora/alat (pošto su obično lemovi izuzetno mali, obična lemilica bi napravila kratak spoj). Sa druge strane, ja i jedan drug smo sredili njegov Tomcat sa identičnim problemom na sledeći način:
1. Rasklopili plejer komplet (paziti na flet kabal ekrana)
2. Provalili da se konektor za slušalice pomera par mm gore dole, gubi kontakt u gornjem položaju
3. Zalepili parčence kartona na gornju stranu konektora, tako da kad se vrati prednja maska plejera ona gura konektor naniže
4. Sklopili sve lepo (paziti na prašinu na displeju i staklu displeja na prednjoj maski).

I to je trebao da bude quick fix dok ne skupi kintu da ga odnese u servis, godinu dana kasnije konektor i dalje radi sa ovom "naučnom" metodom :d

Vrh Dno