Šta je novo?

Servis kompjutera za prakticnu nastavu

AlexxandarYo

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
619
Zna li neko za servis koji bi hteo da primi mene i jednog druga da tu imamo prakticnu nastavu posto smo 3. razred smer Elektrotehnicar racunara pa imamo mogucnost da i sami nedjemo servis u kome cemo imati praksu ali ne ide nam bash pa ako neko ima ideju
ili bi hteo da nas primi u servis [email protected]
Hvala

a zar ne bi bilo bolje da krenes od servisa do servisa i da pitas ko ce da te primi a ne ovak o

pa i to radim ali shta fali da i ovde pitam ;)

Meni svake godine nalete novi srednjoskolci na praksu. Tek tada firma zablista, kad diodje sveza krv da radi ;)

KOd mene to nikad nije bio problem, ali uglavnom su mi dolazili momci (i devojke) iz lokala, jer kao sto lokacija kaze: nismo bas u BG-u :d

pa sto kaze AlexxandarYo sta i meni fali da pitam jel ima neko iz KG-a da hoce malu pomoc preko leta, mozda nesto i nauce, ovaj naucim :)

Slobodno pitaj u nekoj firmi u svom mestu da li mozes kod njih da odradis praksu. Ne vidim razlog zasto ti neko ne bi izasao u susret.

Ja sam tako i nasao svoj trenutni posao jer sam pre nekoliko godina bio upravo u sadasnjoj firmi na praksi.

A i korisno je otici u neku firmu da vidis kako sve to prakticno izgleda jer mozda se tek onda zaljubis u celu pricu - ili pak razocaras ;)

naravno da tako moze da se nauci jer u skoli sigurno nece videti rasturen racunar a ne nesto vise od toga

Srga je napisao(la):
A i korisno je otici u neku firmu da vidis kako sve to prakticno izgleda jer mozda se tek onda zaljubis u celu pricu - ili pak razocaras ;)

Posle one price gde ti (ili si ti Vi? :p ) pominjes zive bube, a drugi (ukljucujuci i mene) mrtve misheve u racunarima i periferijama, bojim se da se deca ne razocaraju u srafcigerashki posao... :(

Ja nisam, al ja imam otporan zeludac na takve pojave :S:

naravno da tako moze da se nauci jer u skoli sigurno nece videti rasturen racunar a ne nesto vise od toga

xe xe... ja sam na praksi rasturao racunar, cak vadio i procesor, doduse pentiu II... ******, propala skola...

pa naravno rasturao sam i ja ali to je bio neki sa EDO memorijom, pa neki sa procesorima koje se ne mogu vade itd. Nista sto radi na vise od 50 MHz nismo videli iznutra

Mislim da vredi da probas...ipak ide leto...ljudi idu na odmore...pa mozda i gazda pobegne iz firme...pa moze neki serviser da te primi u svoje odaje i pokaze ti par fora ili nauci te necem pametnom...hehehe
malo shale naravno
Probaj i odusevices se.
Ja nikada ne bih menjao svoj servisersi posao, iako sam i ja vidjao shtosta u makinama, ali kao shto rece Ostoja imam otporan zeludac.pozz

Nazad
Vrh Dno