jaksa je napisao(la):alkohol navodno ne valja, madaq ga ja i dalje koristim, mozem umesto njega i samo bebi stapic, vrlo malo vlazan, pa poliranje onim drugim krajem, suvim.
bios vidi uredjaj, cistio si socivo, pa nista?Sentenced je napisao(la):Nije mi uspelo. Ako sam sve pohvatao kako treba, a mislim da jesam.
Da a i Bg electronic i List comp. su mi rekli neshto kao da je smeshno popravljati CD-R.jaksa je napisao(la):bios vidi uredjaj, cistio si socivo, pa nista?
Pa pazi, mozda su i u pravu jer su trenutno CD romovi, rezaci, pa cak i DVD-ovi prilicno pojeftinili. Razumem da si u frci sa kintom, ali mozda i treba razmisliti koliko se isplati dati 10-15 evra za popravku (ovo oko cena sam lupio) ili na tu sumu jos dodati 20-30 evra i kupiti nov uredjaj. Razmisli i sam donesi odluku- bilo bi glupo da ti mi sad ovde silom namecemo resenje (kao sto ja sad upravo cinim ctp; FX )Sentenced je napisao(la):Da a i Bg electronic i List comp. su mi rekli neshto kao da je smeshno popravljati CD-R.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari