Šta je novo?

Service Pack 1 for Windows 7 and Windows Server 2008 R2

Nije ti cela lista. ;)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Skroluj na dole pa daj i drugi screenshot. :D

Poslednja izmena:
Evo druge polovine ovo se nije desavalo dok nisam novi sistem instalirao sa integrisanim SP1:mad:

Prilozi

• evo2.jpg
    evo2.jpg
    190.1 KB · Pregleda: 51
Razmisljam da instaliram cist SP1 ali sad ne znam koju verziju da skinem OEM ili Retail (Koliko sam razumeo glavna razlika je sto OEM mora da se instalira na cist sistem dok Retail-om se moze vrsiti upgrad)? Ima li ko hash kod za ove dve verzije?

nevernovatno ali sp 1 mi se dize za samo 3 obrta kuglice na wellcome npr bez sp-a bilo je od 4-5 pa cak i do 6 znatno brze mi dize sistem prilikom gasenja samo me buni kao da ima dignutu neku applikaciju pa je forsirano gasi a u stvari nema nista jer rucno gasim procese hmm ali to forsirano gasenje traje 1 sec da ne stignem da vidim ni sta gasi,no nervira me sta god da je :pPPP ps da napomenem win7Pro Legal, a sto se tice problema sa igrama nema,sve sljaka kao prvog dana :pPPP

Poslednja izmena:
Evo druge polovine ovo se nije desavalo dok nisam novi sistem instalirao sa integrisanim SP1:mad:

Poredjaj procese po memoriji odozgo na dole pa da vidis sta ti najvise jede memoriju.

da instaliram taj SP1 ili ne? za sada stvarno ne mogu da se pozalim kako radi windows, pa ne bih da ga upropastim SP1. :)

Ajde da kažem za sebe. Ja sam instalirao SP1, a pre instlacije su me zezali drajveri za grafiku. Kada se problem nastavio padalo mi je svašta na pamet. Od toga da je hardver počeo da brljavi pa do toga da je SP1 u pitanju. Na sreću drugar je rešio problem tako što je ubacio nove drajvere, a posle toga sistem je stvarno brže i bolje počeo da radi. Nije bilo više zamrzavanja. Koliko je ovo ubrzanje do drajvera , a koliko do SP 1 nisam siguran. U svakom slučaju mislim da je bolje da se instalira SP1.

Poslednja izmena:
SP1 nije uslov za critical updates!

ortak se zali da je instalirao SP1 preko update-a i da mu je totalno upropastio sistem, nije mogao da pristupi nijednom hard disku osim na desni klik open.... i nesto mu je autorun upropastio, pa mu izbacivao neke greske... kaze da se pola dana maltretirao kako da namesti tj. resi problem i da je nasao jos mnogo ljudi sa istim problemom, a univerzalno resenje ne postoji, vec ima nekoliko alata pa koji upali-upali....
bogami, po pricama koje sam sve cuo, nece mene windows update vise videti...

^ to nema veze sa zivotom,ortak ima viruse,i ko zna sta jos...

Koliko vidim postoji Win7 RTM verzija u koju je integrisan SP1. Da li je to neka zvanična Microsoft verzija?

imas i zvanicne MSDN/TECH NET verzije (koji licno koristim vec mesec dana,i nema nikakvih zezanja),ali i "custom" budzene verzije ;)

Znam za te custom "unattended" i slične verzije ali radije bih neku čistu, zato i pitam za tu RTM + SP1 verziju koju sam vidio, pretpostavljam da bi ona trebala biti čista.

msdn/tech net su untouched,digitally signed verzije od M$-a.

Vrh Dno