Dorry
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.07.2004
- Poena
- 710
Šta joj fali, igra je odlična! Ja ne razumem ljude koji mogu da igraju Diablo 2 i još se hvale timekako je taj SS GLUPA igra! totalno besmisleno drkanje levog tastera misa, besmisleni dizajn nivoa i protivnika! Zaista mi nije jasno kako bilo ko i iz kojh pobuda moze da uziva tom njesra!?
Ma obaveznoDelim Nedjino misljenje. Igra mi je ocaj zivi, a grafika ko iz crtanog filma. Ma turok iz 97 ili 98 god sa svojih 28mb je bio bolja i lepsa igra!!!
Dorry je napisao(la):ovde imaš jedan quest - ideš i pucaš![]()
byMaX je napisao(la):Pa onda možeš da uzmeš i Moorhun![]()
sale prdez je napisao(la):koliko je zahtevan demo?
sale prdez je napisao(la):presao sam SS:SE na normal tezini, ali je igra na momente (kojih ima mnogo) preteska.
neprijatelja na hiljade, a nigde zdravlja i stita. SS funkcinise na sledecem principu: nadjes se u nekoj prostoriji, pa se tu stvore par stotina istih neprijatelja. ti ih jedva pobijes, stvore se zdravlje i stit, ali i par stotina sad nekih drugih losih momaka. onda rostiljas pa ti on opet stvori jos i jos i jos i jos nikad kraja samo se stvaraju, a municije, zdravlja i stita sve manje. nema sta, igra je pravljena za mazohiste.
ako budem igrao dvojku igracu definitivno na easy.
Mare je napisao(la):Meni je SS2 bio OK, sasvim OK, jednostavno non-stop akcija... 1 mi je bio malo bezveze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari