Šta je novo?

Serious Sam 2 Demo!

kako je taj SS GLUPA igra! totalno besmisleno drkanje levog tastera misa, besmisleni dizajn nivoa i protivnika! Zaista mi nije jasno kako bilo ko i iz kojh pobuda moze da uziva tom njesra!?

Hahaha, shta to igrash bre :D

Nedjo, jel' si ti ikada igrao nesto na automatu (a moze i Amiga-i)? :d

Skida se...
Jedva cekam, nadam se da ce biti dobar kao i prvi deo i njegov polunastavak

uuuu ja sam beskrajno uzivao u SS:SE, kolko me secanje sluzi daleko vise nego u ovim novijim kreativnim i revolucionarnim antigravity_crnilo_idi_okolo_po_malezijskim_ostrvima_sa_sve_rpg_elementima glupostima :)

bar znam da cu da predjem do kraja....

btw, painkiller je u istom fazonu, njega nedjo nesto nisi pljuvao? :trust: :d

Poslednja izmena:
Meni se SS sviđao samo u kooperativnom režimu igranja.

Delim Nedjino misljenje. Igra mi je ocaj zivi, a grafika ko iz crtanog filma. Ma turok iz 97 ili 98 god sa svojih 28mb je bio bolja i lepsa igra!!!

Igra je savrsena :) ja sam uzivao igrajuci SS. Prava uzivancija, ne znam sta vam se tu ne dopada. U svakom slucaju, jedva cekam nastavak.

Ne mogu više da ćutim: Oni koji nisu završili Serious Sam prvi deo, ne znaju šta je FPS! Igra je prosto uživancija, bolje od neke tamo mračne pucačine i mozgalice na havajima :) , ovde imaš jedan quest - ideš i pucaš :)

Jedva čekam full...

kako je taj SS GLUPA igra! totalno besmisleno drkanje levog tastera misa, besmisleni dizajn nivoa i protivnika! Zaista mi nije jasno kako bilo ko i iz kojh pobuda moze da uziva tom njesra!?
Šta joj fali, igra je odlična! Ja ne razumem ljude koji mogu da igraju Diablo 2 i još se hvale time :) ali SSam je FPS u pravom smislu reči - ideš i pucaš, i to dobro :)
I ja sam isto uživao uz Second Encounter...

Jel dvojka obavezno traži šejdere 2.0?

Delim Nedjino misljenje. Igra mi je ocaj zivi, a grafika ko iz crtanog filma. Ma turok iz 97 ili 98 god sa svojih 28mb je bio bolja i lepsa igra!!!
Ma obavezno :) Sam engine je vrhunac grafike bez pixel shadera...

Auu, ala se sporo skida. :(

POZ :wave:

I prvi i drugi deo su uzivancije... prvi deo moze da se prdje u cugu ... gde ima lepse pucacine , hiljade i hiljade nadiru a vi samo rokate ..akcija non stop ..pravi fps maraton

Ovo je fe-no-me-nal-no!!!
Izvanredno zabavna i zarazna stvar! Obavezno za sve koji vole fps. Otkad se nisam zabavljao uz ovakvu igru. Ne igram demoe dugo niti do kraja, samo dok ne ustanovim da li je igra perspektivna ili ne, ali ovo sam u dahu odigrao iako sam planirao da udjem u demo na 5-10 minuta.
Sjajna igra!

byMaX je napisao(la):
Pa onda možeš da uzmeš i Moorhun ;)

Da, ali u Moorhunu ne možeš da se krećeš na WASD i nemaš neprijatelje bez glave koji jurcaju prema tebi sa bombom u rukama :)

Niti kokosku sa bombom u rukama :d
Pogledajte obavezno sva oruzja u dvojci, bolesno :)

presao sam SS:SE na normal tezini, ali je igra na momente (kojih ima mnogo) preteska.
neprijatelja na hiljade, a nigde zdravlja i stita. SS funkcinise na sledecem principu: nadjes se u nekoj prostoriji, pa se tu stvore par stotina istih neprijatelja. ti ih jedva pobijes, stvore se zdravlje i stit, ali i par stotina sad nekih drugih losih momaka. onda rostiljas pa ti on opet stvori jos i jos i jos i jos nikad kraja samo se stvaraju, a municije, zdravlja i stita sve manje. nema sta, igra je pravljena za mazohiste.
ako budem igrao dvojku igracu definitivno na easy.

SS2 Nice ! :) Presli smo u cooperative mode za 5 min. taj DEMO level ! Grafika je OK ! :)

koliko je zahtevan demo?

Jedino sto mogu da kazem da mi nedostaju 2GB ram-a.

sale prdez je napisao(la):
koliko je zahtevan demo?

Minimum supported (low-end system):
CPU: ~1.5 GHz Athlon XP or Pentium M, or ~2 GHz Pentium 4
RAM: 256 MB
Sound: any DirectSound compatible sound board
Graphics: DirectX 8.0/8.1 compliant or low-end DirectX 9 3D accelerator (nVidia GeForce3 and 4 series (not MX!), GeForceFX 5200 through 5700 series, ATI Radeon 8500 through 9200 and X300 series, S3 DeltaChrome or XGI Volari ... )

Recommended (mainstream):
CPU: ~2.0 GHz Athlon XP or Pentium M or ~2.6 GHz Pentium 4
RAM: 512 MB
Sound: DirectSound3D compliant sound board
(Creative SoundBlaster Live series, nVidia SoundStorm, ...)
Graphics: DirectX 9.0 compliant 3D accelerator
(nVidia GeForceFX 5900 series and GeForce 6200 and 6600 series, ATI Radeon 9500 thru 9800 and X600-X700 series, ...)

Full-experience (high-end):
CPU: ~2 GHz Athlon64, or ~3 GHz Pentium 4
RAM: 1 GB (1024 MB)
Sound: DirectSound3D with EAX 2.0+ sound board
(Creative SoundBlaster Audigy series, nVidia SoundStorm, ...)
Graphics: DirectX 9.0 high-end 3D accelerator (nVidia GeForce6 6800 and 7800 series, ATI Radeon X800 and X850 series, ...)

Poslednja izmena od urednika:
Pa ne znam sta onda stuca kod mene?
Ne stuca grafika, vec kao da swap-uje.

Ko zna na kojim setovanjima, itd.
Ja govorim kada sve stavim na max,max.
Ukljuceno: HDR... bas bas sve do kraja!
Mnogo drlja hdd, a jos imam RAID0.

Poslednja izmena:
Provalio sam sta je swap-ovalo. Ima u advanced opcijama za grafiku da se stave na dva mesta da bude 32bit (ne znam tacno za sta su opcije). I to je to. Kada stavim na optimal, sto je default, sve leti. A i dalje ostale opcije sve ukljucene i rezolucija 1280x960.

sale prdez je napisao(la):
presao sam SS:SE na normal tezini, ali je igra na momente (kojih ima mnogo) preteska.
neprijatelja na hiljade, a nigde zdravlja i stita. SS funkcinise na sledecem principu: nadjes se u nekoj prostoriji, pa se tu stvore par stotina istih neprijatelja. ti ih jedva pobijes, stvore se zdravlje i stit, ali i par stotina sad nekih drugih losih momaka. onda rostiljas pa ti on opet stvori jos i jos i jos i jos nikad kraja samo se stvaraju, a municije, zdravlja i stita sve manje. nema sta, igra je pravljena za mazohiste.
ako budem igrao dvojku igracu definitivno na easy.

I ja sam nešto primetio da je dvojka teža od keca na NORMAL. To neće mene sprečiti da je pređem :)

Mare je napisao(la):
Meni je SS2 bio OK, sasvim OK, jednostavno non-stop akcija... 1 mi je bio malo bezveze...

Ni bih ja kao novajlija da te ispravljam, a i mozda sam te lose razumeo, ali rekao bih da mislis na Second i Firts Encounter. Da li gresim?

Nazad
Vrh Dno