Šta je novo?

Serija "IT" (po romanu S.Kinga), odnosno TV Film n

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Ima li neko pomenuti TV Film na DiVX

To je bilo svojevremeno mislim na 3K i to kao pirat, ako se ne varam dakle vrlo davno.

Na IMDB kažu da je u pitanju TV Film iz 1990. u trajanju od 192 minuta, a od glumaca...

ma znate šta je to

Elem ako ima...
mail ili ovde, naravno
ako zeli da proda, razmeni, pokloni :D

Pozdrav

ja imam knjige... i film sam nekada imao, ali sam nekom dao kasetu.. :)

Ono što ja znam da kod nas uopšte toga nema ni na DVD-u, ispravite me ako greši. Mislim da i veliki ESPRO to nema. Tako da teško će se doći do toga...

AJd, pozdrav
Cineman

i film sam nekada imao, ali sam nekom dao kasetu..

pa ništa, ako naleti neko i sa VHS-om (možda onaj kome si dao kasetu) dobro bi došlo..

Ideju sam dobio (mislim da potražim dali neko ima) kada sam video Stiphen Kings Red Rose u katalogu poznatog ovdašnjeg dobavljača divx-a, ali šta ćeš...

Pozdrav

Sinemana smara da divixuje, inace bih mogao da nabavim na kaseti..

Ej, pa može na kaseti.
DivX - šta da radimo, ali i na kaseti bi mi vršilo posao. AKo je moguće do nove godine (ne, nije za poklon) samo javi šta kad i kako, sve ćemo usaglasiti.
Pozdrav

mail

E ima tuzna prica vezana za taj film......
Prvo kada je bio na 3K na onom filmskom maratonu ja sam lepo spremio kasete da snimam itd.....e pa ne secam se kako ali nisam uspeo da snimim do kraja,fali mi pola sata(od trenutka kada oni kao odrasli ulaze u kanalizaciju na konacni obracun)
E i to sto sam imao imao sam do pre godinu dana cini mi se dok "neko" nije te kasete iskoristio da snimi "Rosa Salvaje"
tuga pregolema.......

inace film je ok ali mislim da je knjiga mnogo jaca.nisam je citao ali mi je ortak ispricao par stvari kojih ima u knjizi a pogadjate nema u filmu.......kao recimo odlomak u kojem svi tucaju onu klinku dok su u kanalizaciji(ups!?)

Knjiga je jača onoliko koliko su (obično) knjige jače, ali i film ima onako...

nečeg solidnog recimo.
Šta više imao sam tada utisak (a i kasnije) da je to jedna od boljih ekranizacija Kingovih dela.

Pozdrav

Max da li si uspeo da nabavis taj VHS??

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno