Šta je novo?

Serial ili crack za Hardware Monitor 4

Jeste, i ja to trazim vec duze, al nema nigde. Ajde ako neko ima, neka baci ovde, siguran sam da bi mnogima koristilo.

Pozdrav!

Ja sam ga tražio takođe duže vreme i onda sam prešao na MB Probe....Čak sam nekoliko puta i postovao ovde ali izgleda da ga niko nema.

Ne znam o kojoj se verziji radi ali kuci (posto sam sada na poslu gde imam LAN)koristim H. Monitor Pro, ne znam da li odgovara verziji koju imate?U svakom slucaju imam crack pa ako vam odgovara pisite;poslacu vam!
...sipas i ne mislis.... (D)

npetar je napisao(la):
Ne znam o kojoj se verziji radi ali kuci (posto sam sada na poslu gde imam LAN)koristim H. Monitor Pro, ne znam da li odgovara verziji koju imate?U svakom slucaju imam crack pa ako vam odgovara pisite;poslacu vam!
...sipas i ne mislis.... (D)

Pogledaj da li je verzija 4 i preko....

I ja sam besuomucno trazio....

dok mi ortak nije doneo motherboard monitor, ubedljivo najbolji program (u te svrhe)
ima podesavanje svega sto vam padne na pamet (od desetina senzora na samoj ploci do konfigurisanja izgleda prikaza temperature u tray-y)
ma stvarno ludilo!!!!!!!
ima cak i podesavanje OSD (+hot key komande na koju se on poziva)koji prikazuje u svakom programu temp.!!!!!!!
tolko je dobar da cu vama drugarima da ga spichim na mail
(ali nemojte svi da trazite bolje na neciji sajt pa download)
alde poz i javite se

Re: I ja sam besuomucno trazio....

Tom je napisao(la):
dok mi ortak nije doneo motherboard monitor, ubedljivo najbolji program (u te svrhe)
ima podesavanje svega sto vam padne na pamet (od desetina senzora na samoj ploci do konfigurisanja izgleda prikaza temperature u tray-y)
ma stvarno ludilo!!!!!!!
ima cak i podesavanje OSD (+hot key komande na koju se on poziva)koji prikazuje u svakom programu temp.!!!!!!!
alde poz i javite se

Sve je stvar ličnog ukusa. Meni se npr. Motherboard monitor uopšte ne sviđa. Čini mi se da verzija koju sam ja imao ne pokazuje 10 delove stepena kao svi ostali programi...Možda je to sad ispravljeno ali meni treba mali odnosno kompaktan i funkcionalan program, a to svakako jesu MB Probe i HMonitor.

hardware monitor

u pitanju je verzija 3.2.3.1 Pro,ako vam treba pisite mail-ove

Re: I ja sam besuomucno trazio....

Tom je napisao(la):
alde poz i javite se

Pa daj adresu

Vrh Dno