Šta je novo?

Serial ATA

• Začetnik teme Začetnik teme ebe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ebe

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
619
Ima li iko pojma gde mogu da kupim Serial ATA adapter? Kupio sam plocu Abit NF7S, imam dva IBM harda 60Gb na 7200 obrtaja pa bih hteo da probam RAID.

serial ATA

Probaj u Electronic-u na Banovom Brdu, Pozeska 67a - tel : 3459732, imaju raznorazne kablice 🙄

Ajd, ako nadjesh taj adapter, postuj ovde gde si ga nashao...

ebe je napisao(la):
Ima li iko pojma gde mogu da kupim Serial ATA adapter? Kupio sam plocu Abit NF7S, imam dva IBM harda 60Gb na 7200 obrtaja pa bih hteo da probam RAID.

Mnogi tvrde da to nece da radi....ja imam dva adaptera, samo jos da skupim lovu za jos jedan (ili dva nova) HDD pa da probam...i, nadam se, ne potvrdim pravilo...🙂

DirectLink ga ima u dilerskom cenovniku 14-16€

tex707 je napisao(la):
...

Mnogi tvrde da to nece da radi....ja imam dva adaptera, samo jos da skupim lovu za jos jedan (ili dva nova) HDD pa da probam...i, nadam se, ne potvrdim pravilo...🙂

Jedan je u Storage sobi izneo i rezultate RAID-a sa 2 PATA diska preko 2 adaptera

jox je napisao(la):
...

Jedan je u Storage sobi izneo i rezultate RAID-a sa 2 PATA diska preko 2 adaptera

Pogresno sam se izrazio...radi to, ali dolazi do unustenja podataka posle nekog vremene, i to, koliko sam shvatio, za vreme boot-up-a....ako racunar radi neprekidno, sve je OK.

jox je napisao(la):

Pogledaj ovde:

http://forum.abit-usa.com/showthread.php?s=cd7edcb792dc9b5ec5afeda61b19a7b8&threadid=6873&pagenumber=1

Pa citaj sve redom....

Nazad
Vrh Dno