Šta je novo?

Serbian Office 2003 - kada izlazi

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Sve je rečeno u naslovu. Na microsoft.com i microsoft.co.yu nema informacija, a u novom Bugu je opisan hrvatski prevod. Hrvati su sada dobili sve aplikacije osim Accessa i mislim Projecta, + help sistem.
Znam da se pominjao februar za srpski, ali koliko ja vidim nema ničeg

Zna li se?

Pozdrav

Poslednja izmena:
hmmm da, ali na tom linku kaže i ovo:

Select License and Enterprise Agreement customers: Obtain MUI Pack CDs as they become available through late 2003 and early 2004. CDs will be released in the following order and with the languages for each CD listed in the table below. Note There will not be an MUI Pack available for each language. Other languages, as noted in the table below, will have proofing tools available. Read proofing tools for Office 2003 Editions FAQ for details.

Odnosno može biti da još nije izašlo jer cenim da bi Grbić već pisao o tome...

Hvala i pozdrav

Hvala na informaciji

Pozdrav

Poslednja izmena:
Ozivljavam temu posle godinu dana... :) ..Gde se moze nabaviti?

Poslednja izmena od urednika:
Hmm, koji da skinem.. client ili fullfile..? Prvi ima oko 12MB, a drugi oko 50.. Jer moze prvi da mi odradi posao..?

SBSL je napisao(la):
Hmm, koji da skinem.. client ili fullfile..? Prvi ima oko 12MB, a drugi oko 50.. Jer moze prvi da mi odradi posao..?
Malo iznad toga ti pise koji je zasta.Samo procitaj i vidi koji je za tebe.

Džaba skidaš
Ako iole znaš engleski doći ćeš do zaključka da je to što je dato za download SERVICE PACK1 za MUI Office a ne sam MUI
ALi samo napred pa nam javi utiske kad skineš tih 50MB
MUI nije slobodan za download. On se dobija u okviru MSDN pretplate, ali samo one najskuplje

Skinuo sam onaj fajl od ~12mb, medjutim izgleda da to nije taj.. :( ..kada hocu da ga inst. kaze mi da nemam odgovarajuci softver za to.. hmm, izgleda da cu morati 'svuci' onaj od 50MB...

Sto se mene tice, meni ni ne treba srpski za office, jer bi me to samo bunilo.. to ja skidam za caleta koji nezna ni sta znaci rec HALLO na engleskom.. :)

ne slušaš me
NIJE INTEREFEJS PEK NEKO SERVIS PEK

Sto znaci..? da moram da skinem onaj fajl od 50MB... Nisi bas naj jasnije objasnio...

Ništa
slobodno skini pa javi utiske

Eh... a taman sam se obradovao, da neću više morati da objašnjavam šta je to copy i paste.....

Ja imam srpski interfejs i SP za office 2003. Treba mi podrška za gramatiku i ispravku jezika. Ovo što imam radi samo za engleski jezik. Ima li to da se skine kao poseban fajl?

Neko ko... je napisao(la):
Ja imam srpski interfejs i SP za office 2003. Treba mi podrška za gramatiku i ispravku jezika. Ovo što imam radi samo za engleski jezik. Ima li to da se skine kao poseban fajl?
To postoji jos od 1999. godine, ako ne i ranije. Pod nazivom SRPSKI SPELLING FOR WORD 2000, radi u svim officima.
ZMM

Office,Windows i citava ta "srbizacija" softvera je velika greska.Potpuno je nepotrebno....
O ovome je bilo dosta diskusije na Clubbingu, potrazite malo :mad:

zzmm je napisao(la):
To postoji jos od 1999. godine, ako ne i ranije. Pod nazivom SRPSKI SPELLING FOR WORD 2000, radi u svim officima.
ZMM

Imam PROOFKIT od Milana Popovića od oko 1.5 mb ali ne radi gramatku.

Wolfman je napisao(la):
Office,Windows i citava ta "srbizacija" softvera je velika greska.Potpuno je nepotrebno....
O ovome je bilo dosta diskusije na Clubbingu, potrazite malo :mad:
A ovo je tek pogresno misljenje....
Znaci italijani, nemci , francuzi, svedjani i jos 45 drugih nacija su mnogo glupe jer imaju vecinu softvera na svom maternjem jeziku a srbi su najpametniji jer oni vole softver na engleskom?
Uostalom cak je i SPC dala blagoslov "srbizaciji" MS softvera tako da ti mozes da mislis sta god hoces

Ja imam neki od 400 kb i radi odlicno speling, ali, takodje, ne radi gramatiku. :wall:

Poslednja izmena:
Filo je napisao(la):
A ovo je tek pogresno misljenje....
Znaci italijani, nemci , francuzi, svedjani i jos 45 drugih nacija su mnogo glupe jer imaju vecinu softvera na svom maternjem jeziku a srbi su najpametniji jer oni vole softver na engleskom?
Uostalom cak je i SPC dala blagoslov "srbizaciji" MS softvera tako da ti mozes da mislis sta god hoces
I dan danas mi nije jasno zasto se SPC mesa u to (uz duzno postovanje).Ali mi reci ovo, za sta vredi taj srpski MS paket (Windows, office) jer na primer nece postojati Protel ili Solid Works na srpskom.Kako god pogledas znanje engleskog za rad na racunaru ti je neophodno, i ne verujem da ce se ta situacija promeniti u narednoj deceniji ili dve...

Vidiš, grešiš. U ovom momentu onima koji koriste računar za kuckanje u Wordu ili za Excel (a takvih je dosta) znanje engleskog nije potrebno, jer ti paketi postoje na srpskom.

Wolfman je napisao(la):
I dan danas mi nije jasno zasto se SPC mesa u to (uz duzno postovanje).Ali mi reci ovo, za sta vredi taj srpski MS paket (Windows, office) jer na primer nece postojati Protel ili Solid Works na srpskom.Kako god pogledas znanje engleskog za rad na racunaru ti je neophodno, i ne verujem da ce se ta situacija promeniti u narednoj deceniji ili dve...
samo mi reci da mislis da isti broj ljudi kristi protel i office pa da zavrsimo s razgovorom
btw opet cemo se vratiti na primer francuza
mislis da je njima sa lokalizovanim softverom potrebno znanje engleskog?
oni cak i drajver zovu pilot ;)

Poslednja izmena:
srki je napisao(la):
Evo linka
Kod mene je 11mb.
Pozdrav

Srki, aj' leba' ti reci mi sta trebam da skinem.. onaj od 12 ili 50mb..?

Vise cu da poludim koliko me cale smara za ovo.. :wall:

Ljudi ti lepo rekose da su to servis pekovi, tako da ako vec nemas srpsku verziju ....

ocigledno jos uvek nisi shvatio da to sto hoces da skines nije ono sto tebi treba

ok.. :(

Nazad
Vrh Dno