Šta je novo?

Senso X Smartphone?

Toni

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2003
Poena
619
Dali je neko imao nekakva iskustva za ovim telefonom.
Po specifikaciji izgleda kao stvarno dobar fon, ima skoro sve sto mene zanima. Ipak veoma bi mi znacilo ako neko ima iskustvo iz prve ruke, kakav je kvalitet, jel ima nekih mana itd.

Pozdrav :wave:

Da ne mislis slucajno na Sendo X ?

Ups, stamparska greska :S: , hvala Joshefin tek sam sada primetio.

U pitanju je SENDO X Smartphone.

Znaci pitanje jos stoji, ako neko ima iskustva neka javi.

p.s.

Kako mogu da ispravim gresku u thread-u ili to moze samo moderator?

Nemam iskustva sa njim, inace ovako telefon je ok. Samo ne znam dal je pametno uzimati ga posto ima stari Symbian S60 6.1 , pa ti nece raditi vecina novih aplikacija za S60.

Poslednja izmena:
GoJNiK je napisao(la):
Nemam iskustva sa njim, inace ovako telefon je ok. Samo ne znam dal je pametno uzimati ga posto ima stari Symbian S60 6.1 , pa ti nece raditi vecina novih aplikacija za S60.

Ma ne prestavlja mi problem sto ima stariji Symbian, vazno mi je sto ima slot za sd memoriske kartice, ima dobru bateriju, dobar ekran, dobar softver, moze da cita documente u wordu, pusta muziku itd.

Mene interesuje licna iskustva i realan kvalitet fona pri upotrebi, tako da bi bilo odlicno da se javi neko ko ima/imao/video/koristeo doticni fon. Koliko sam uspeo da iskopam informacije ovaj fon prodaju telekomi u svojim paketima sirom Evrope i Americe, ali kod nas ga prakticno nema.

Skoro sam video na hrvatskom news-u informaciju da se sendo pojavio u makedoniji po nekoj dosta povoljnoj ceni, nesto oko 120 Eur cini mi se. Tako da ako se ima neka kombinacija cini se nije losa kupovina. U bg nisam video da ih iko prodaje. poz

pa i ne treba vise.. bolji je od SX1 samo za normalnu tastaturu..

Jel to onaj crveno-crni ultra mega giga telefon sa nekim X na sebi??? ;););)

Nazad
Vrh Dno