Šta je novo?

Sensible Soccer 2006 demo

playerPA

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2003
Poena
650
izasao!

skinuo, odigrao dve utakmice i uninstall... to vise nije to kao sto je nekad bilo, razmazio me PES

Poslednja izmena:
codemasters stoji kao izdavac

playerPA je napisao(la):
izasao!

skinuo, odigrao dve utakmice i uninstall... to vise nije to kao sto je nekad bilo, razmazio me PES

Pa i nije poenta da bude kao PES !!
Ovo je fuca za opustanje .

Ma SWOS je najbolji na svetu i niko ga premasiti nece!

Stanmar je napisao(la):
Ma SWOS je najbolji na svetu i niko ga premasiti nece!

jos jedan od ucesnika cuvenih WST turnira! :D :smoke: :wave:

@ZeeGerman
HE he! Naravno!
May the SWOS be with you!

Sensible soccer je jedini fudbal koji mi se svideo ikada :D ja jedva cekam da ovo izadje posto nisam pikao fudbal na kompu vec 10 godina :D (od kako sam prodao amigu)

Nije mi jasno kako uopste mozete da poredite Sensible soccer sa PES-om ili fifom... To je kao kad bi rekli da Cannon Fodder nije nesto, navikli smo se na Quake i Counter...

Sensible Soccer je legenda, a u remake-u su uspeli da odrze neverovatan deo atmosfere. Podsetili su me zasto sam zavoleo kompjuterske igre.....

Poslednja izmena:
SWOS je najrealniji, i najbolje prenosi atmosferu sa terena, te ne moze da se poredi sa pes, fifa i slicnim glupostima! AMIN

swosp1.gif
swosp.gif

He he he!:-devil-:
In your face FIFA lovers!

Mislim da pod 'neiskusnim' misli na to da ne znas za foru da moze da se view.ini edituje da kamera ne bude tako ... debilna :)
anyway, ionako je danas release date tako da ce to biti moguce promeniti i u opcijama...

gx-x je napisao(la):
Sensible soccer je jedini fudbal koji mi se svideo ikada :D ja jedva cekam da ovo izadje posto nisam pikao fudbal na kompu vec 10 godina :D (od kako sam prodao amigu)

probaj PES5, bolja fuca ne postoji!!

mastercula je napisao(la):
probaj PES5, bolja fuca ne postoji!!

Koliko puta treba objasnjavati :wall: da neki ljudi ( ukljucujuci mene ) vole
da odigraju partiju zabavnog i opustajuceg fudbala ( Sensible Soccer :banana: ).
Kada se uzelim simulacije odem na Adu,ili iznajmim termin u balonu i sa drustvom
pikam fudbal . Meni je najmanje vazno kako neki fudbaler u igri prima loptu,
za koliko sec. pretrci 100 metara i ostale statisticke :vomit: mambo-dzambo fore.

Poslednja izmena:
Faca na ortakovom licu posle primljenog gola...neprocenjivo!

To ni meni nije vazno, te 100m gluposti, najbitnije je da derem ortake...a deru i oni mene priznajem...punimo golove jedni drugima vec godinama i ko zna dokle cemo.

PES5, da bi bio S od simulacije mora jos puno da jede spanaca...

Za mene nema boljeg fudbala od PES5, a ti se zanimaj sa cim hoces...

Onog ko je tom fudbalu dao ime treba tuci usranom motkom!!
:)

jesi imao ti nekada amigu ? Nekad je sensible soccer bio jedina valjana fuca. Pravljen je da bude ARKADA i da se lako igra JOYSTICK-om. Nikada nije ni zamisljen da oponasa pravi fudbal, pravljen je da za 6 minuta i 2 poluvremena moze da se da preko 10 golova (veoma zabavnih golova) sa mnogo vise uzivanja nego nerviranja. U tome je uspevao, a ovaj nastavak je tu da nastavi tradiciju, a ne da bude konkurencija PES-u ili FIFI ili bilo cemu na taj fazon. Iskreno, fudbal ne pratim, ne volim, ne igram ali sam sensible soccer uvek rado igrao i igracu ga opet, bas zato sto nije kao pravi fudbal i zato sto je zabavan i relaksirajuc.

Izasla puna verzija . Sutra bi trebala da mi stigne . :D

Misha je napisao(la):
Mislim da pod 'neiskusnim' misli na to da ne znas za foru da moze da se view.ini edituje da kamera ne bude tako ... debilna :)
anyway, ionako je danas release date tako da ce to biti moguce promeniti i u opcijama...

daj paste-uj podesavanja...

btw, da li vam se desava da jedna tekma bude skroz brza, a druga da bude spora ko da ste iskljucili turbo?

Ehm, da, izašla je konačna verzija. Šta da kažem o utiscima? Pa ništa... recimo da sam je nabavio sinoć, zaigrao od 2h noću i tek sada idem u krevet. Najbitnije, šmek je sačuvan, igra je do bola zarazna. Naravno, staje na 1CD, nepun! Uživajte...

@Agilni

Ja igram PS2 verziju, jel znas gde mogu da nadjem spisak pozicija, odnosno sta koja znaci...

GKP je GOALKEEPER
STR valjda STRIKER
LW LEFT WING
RW RIGHT WING
MRK valjda MARKER?!!?

sta je GEN, UTY, ANC, TGT, STP?

Ovo su neke pretpostavke sa neta...

STP = Stopper
MRK = Marker
RFB = Right Full Back
LB = Left Back
LFB = Left Full Back
ANC = Anchor
UTY = Utility player (cepa različita mesta)
GEN = General player
RW = Right Winger
LW = Left Winger
TGT = Target man
STR = Striker
GKP = Goal Keeper

Pretpostavljam da su UTY i GEN igrači sredine terena, trebalo bi, pošto takvi nedostaju.

i dalje imam problem...

neke partije su brze, brza je kamera, igra...dakle sve je OK.
neke partije su do zla boga spore i kilave. podseca me kada sam igrao kod druga na 286-ici `96godine kada je iskljucivao TURBO i menjao let lopte po zelji.

also, ajde nek neko nadje ispravljenu bazu igraca & reprezentacija. ubi me Zogoc, Kirimen itd ...

Pozdrav od jos jednog SWOS-ovca !!!! Full verzija je 322mb...spakovano, naravno.....

Anakin a.k.a. Sp00ky

Poslednja izmena:
IzNoGooD je napisao(la):
...podseca me kada sam igrao kod druga na 286-ici `96godine kada je iskljucivao TURBO i menjao let lopte po zelji.
Sa' cu rasklokujem masinu. :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno