Šta je novo?

sense 4 i moj cale :)

-=crusader=-

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
320
ove godine castio sam caleta sa novim telefonom htc one v... njemu je i n95 bila komplikovana tako da mu je i one v pravi space shuttle i naravno uspeo je, kao i svi noobovi, da napravi neobjasnjivi setting koji ja nikako nemogu da vratim. iskreno nemam ideju kako mu je poslo za rukom da ceo app drawer setuje tako da se ikonice izlistavaju samo u prvom redu na ekranu i scrolluju se pomeranjem levo-desno.

ja sam pokusavao jedno pola sata da nadjem gde se ovo setuje ali bezuspesno, gledao pod opcijama screen, customization, 3dot menu na samom app draweru i nista... nigde nemogu da nadjem nesto kao grid view ili list view, ovaj jedan scrollable red mi nikako nije jasan, nznm ni kako bih ga nazvao... setting je verovatno negde na povrsini, cim je on uspeo da ga promeni, jer on ne zalazi duboko u menije znajuci da ne zna mnogo... evo prilozene slike ako neko zna bio bih mu zahvalan na savetu...

Screenshot_2012-09-09-19-36-56.png

hard reset ?

pa na kraju da, ali nadao sam se da neko zna kako da izbegnem ponovo sva podesavanja... a i prosto mi je neverovatno da nemogu da nadjem seting koji je on uspeo da nadje lol...

tako je jednom prilikom na svom laptopu sa taskbara izvukao language bar na desktop pa ga je onda nekako uklonio tako da ne reaguje na setovanja, sta god stavio show, hide, show on taskbar, float... language bara nema i jos ga nisam vratio... naucio sam ga da koristi shift+alt da menja tastaturu... :D

Ja se ubi sada da to namestim tako i ne uspeh :D

ja bih poslao tu sliku htcu i pitao ih kako ovo da ukljucim/iskljucim :d

Nazad
Vrh Dno