austin
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.04.2001
- Poena
- 619
Sennheiser 595 su impedanse 50 oma (svuda je navedeno 50 oma po review-ovima dok sam malopre na sajtu proizvodjaca video da su navodno "nominalne impedanse od 120 oma ?") dok su Beyerdynamic DT880 znatno vece impedanse > 250 oma (prave se u varijanti od 50,250 i 600 oma, al sam nasao varijantu od 250 oma za male pare...199USD)
aj nek mi zagrizheni audiofili i oni koji su imali priliku da isprobaju ove slushke daju neku preporuku jer mi je vrlo teshko da se odluchim koji model da uzmem.
generalno ni jedne ni druge nemaju pravih mana.
takodje me interesuje gde su sve upotrebljive slusalice sa impedansom od 250 oma, ...ipod kontam da nema dovoljno snage..dok opet pretpostavljam da audigy mozhe bez problema da ih potera bez pojachala za slushke (koje mi se bash i ne kupuje jer ne ide sa cenom ispod dodatnih 100usd)...
aj nek mi zagrizheni audiofili i oni koji su imali priliku da isprobaju ove slushke daju neku preporuku jer mi je vrlo teshko da se odluchim koji model da uzmem.
generalno ni jedne ni druge nemaju pravih mana.
takodje me interesuje gde su sve upotrebljive slusalice sa impedansom od 250 oma, ...ipod kontam da nema dovoljno snage..dok opet pretpostavljam da audigy mozhe bez problema da ih potera bez pojachala za slushke (koje mi se bash i ne kupuje jer ne ide sa cenom ispod dodatnih 100usd)...
Poslednja izmena: