Šta je novo?

Sempron+nForce410+1Gb+HDD??

Nick

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
619
Končano došlo vreme da zamenim staro jezgro mašine (duron750, kt133E, 384sdRam, mx400)...

Bavim se izradom web sajtova i programiranjem (web i standardnim) - čitaj: VisualStudio 2005 Express, Dreamweaver, PhotoShop. Igrice i ne palim (ponekad Heroje 3). Smislio sam sledeće:

Sempron 2500 (ili 2800)
ploča sa nForce410 - integrisana grafika koja će mi biti dovoljna - kasnije ubacim bolje
1GB Rama

Pitanja:
- Da li mislite da je ovo ok. Konkretno - da li mi je potrebno 1gb rama ili je dovoljno i 512mb?
- Imam HDD Maxtor 80gb sa 2mb keša PATA - Da li će mi on kočiti sistem? Da li da uzmem neki SATA? (ako mi ostane para)
- Šta bi pre trebalo da uzmem - novi hdd i 512 ili ostavim stari hdd + 1gb rama (ako mi ne ostane dovoljno kinte)?

Hvala na odgovorima.
Poz.

Nick je napisao(la):
Pitanja:
- Da li mislite da je ovo ok. Konkretno - da li mi je potrebno 1gb rama ili je dovoljno i 512mb?
- Imam HDD Maxtor 80gb sa 2mb keša PATA - Da li će mi on kočiti sistem? Da li da uzmem neki SATA? (ako mi ostane para)
- Šta bi pre trebalo da uzmem - novi hdd i 512 ili ostavim stari hdd + 1gb rama (ako mi ne ostane dovoljno kinte)?
- Ako imas mogucnosti - 1GB
- Nece
- Zavrsice posao (za sada) i stari HDD ;)

Nazad
Vrh Dno