Šta je novo?

Sempron 2800+ 64 i jos po nesto

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
planiram danas da trgujem procesor AMD Sempron 2800+ 64 S754, MB Gigabyte K8NE Nforce 4, 512MB DDR, ASUS EAX550 GE 256MB 128bit

e sad konfiguracija mi ne treba za nešto specijalno....eto možda se odigra ponekad neka igrica ili se nešto sa kamere prebaci na dvd i to je to...
predlažete neku izmjenu? ali da se uklapa cijenom...

ako planiras da overclockujes procesor onda uzmi dfi nf4x plocu. moza bi trebao da dodas jos 512rama ako imas para za tako nesto. u principu to bi trebalo da bude to. :)

znate kako...u podgorici može da se nađe samo Gigabyte, ASUS, MSI i rijetko još nešto...eto ja radim u firmi koja radi sa računarima pa znam da niko nema DFI

pazi, ako ne planiras da overclockujes onda ce ti svaka ploca raditi posao. vidi koja ti najvise odgovara sto se tice dodatne opreme. ili uzmi jeftiniju pa ustedi pare za jos rama.

ne...neću da štedim na ploči.. :) a što ser tiče rama.....za sad ću se nositi sa 512...to mogu uvijek dodati....ova nf4 ploča mislim da je sasvim dovoljna....

Poslednja izmena:
Ako mislis da je ikad overclockujes u buducnosti, nemoj uzimati Gigabyte, njihova citava serija K8N ploca je izuzetno problematicna (mozes je jedino oc. iz Win-a, iz Biosa kad probas, nece da se boot-uje).

ako hoces da igras novije igrice moraces da uzmes nesto jace, recimo neku GF 6600. ako nisi preterano zahtevan sto se tice igranja, znaci bez visokih rezolucija, aa, af, onda ce ti taj x550 raditi posao.

Vrh Dno