Šta je novo?

seminarski rad iz Windows-a XP

bigfish

Slavan
Učlanjen(a)
03.02.2006
Poena
309
Znam da je pitanje malo cudno, ali generalno imam mali problem. Treba da napisem seminarski rad sa temom> Microsoft Windows - Osnovni koraci

(Paljenje i ispravno gašenje računara. Restartovanje računara. Prikazivanje informacija o računaru, npr. informacije o operativnom sistemu, procesoru, memoriji (system informations). Desktop konfiguracija - datum u vreme, pojačanje i smanjenje zvuka, promena izgleda desktopa (promena pozadine, podešavanje ekrana, rezolucije itd.). Formatiranje diskete. Upotreba helpa.)

E sad, normalno ja sve to znam, ali treba mi neka literatura, ili jos bolje sajt na kome mogu naci te informacije, kako bi iste naveo u spisak literature i izvora odakle sam crpeo informacije. Molim vas da mi neko preporuci knjigu i/ili sajt.
Gde eventualno mogu neku knjigu kopirati(pozajmiti) kako ne bi kupovao skupa CET-ova izdanja i sl.

Hvala unapred i pozdrav!

pa skini neki e-book, xp bibliju ili tako nesto, ja imam xp bible ali je isuvise velika da bi ti okacio

Ne znam da li je neophodan taj deo "literatura". Ako sve to znas nema potrebe da navodis koju si literaturu koristio jer u sustini i nisi, tj. nisi nikoga citirao!
Ako sam sve napises nemoj da navodis literaturu. Ja nikad nisam navodio literaturu ako sam nesto sam od sebe naucio, tj nisam nigde procitao. Sve to sto si naveo sam provalio cackanjem sam. Samo su mi rekli da se na ikonice klikce 2 puta levim gugmetom, a da se sa desnim dobija meni!

pa bolje ti je bez literature, lako je prepisati nesto, tj korigovati neshto shto je vec napisano. ok, to mozes, ali posto vec sve znas, a i stvarno je lako, da lakshe ne moze biti , tako da ti je moj savet da napishesh sam ... pa daj nekome da procita, neka te uputi na greshke ili neshto sto bi trebao da dodash a da ne odesh od teme!

pozdrav,
Nemanja.

SET, molim te daj mi link za XP bibliju ako imas, ili neku adresu gde mogu da je eventualno nadjem, spasices me me velikih muka!

Hvala unapred i pozdrav!

Hvala svima, uspeo sam da nadjem XP Bibliju na netu, a i ohrabrili ste me da vecinu stvari sam napisem, jer je stvarno lako.

Pozzzzzzzzzz

Nazad
Vrh Dno