Šta je novo?

Seimens S35 i 360 h rada

Don50

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
609
Da li se isplati kupiti ovaj telefon za 110 E. Softver mu je verzija 5.0 i ima 360 rada.
Interesujeme jedna stvar (mozda malo glupo pitanje) koli je vek mobilnih telefona?
Mislim u vremenskom trajanju u godinama i koloko moze da podnese duzinu razgovora.

Mnogo je to para za polovan S35 realno je oko90-10 eura

Calibra 4WD je napisao(la):
Mnogo je to para za polovan S35 realno je oko90-10 eura
evo opet te quote-ujem (nemoj da mislis da je nesto licno) - covek nigde nije napisao da je u pitanju polovan telefon -

po meni vredi tih para ako je nov (pa cak i nesto vise) a ako je polovan - mozda nesto manje

Telefon je polovan sa 360 h razgovora i softverom verzija 5.0, sto bi trebalo da znaci da je star najmanje 2 godine ako ne i svih 3. Koliko ja znam seimens s35 pojavio se pocetkom 2000 g.

izvinjavam se - nisam najbolje razumeo - onda je mnogo.. mislim da imas nov za malo vise od tih para - oko 120... tako da ti ne preporucujem kupovinu tog polovnog aparata...

D-KEE je napisao(la):
evo opet te quote-ujem (nemoj da mislis da je nesto licno) - covek nigde nije napisao da je u pitanju polovan telefon -

Nigde nije napisao da je polovan ,ali je napisao da ima 360h rada tako da se iz te cinjenice sa nesto malo razmisljanja moze zakljuciti da nije nov.

A sta ti znaci ono opet?Ne shvatam nista licno , samo ti quotuj opusteno

Originally posted by Calibra 4WD ...Nigde nije napisao da je polovan ,ali je napisao da ima 360h rada tako da se iz te cinjenice sa nesto malo razmisljanja moze zakljuciti da nije nov.

A sta ti znaci ono opet?Ne shvatam nista licno , samo ti quotuj opusteno
evo sada quote-ujem i tebe (miroslava sam quote-ovao u vezi pio moda rada hard diska i partition magic-a pa da ne pomisli covek da sam se nakacio na njega)

kada bih ti samo nabrojao svoje bisere koje sam postovao pre 7h am.... :) ko ce bre da razmislja tako rano ujutro!! hrkk

Don50 je napisao(la):
Da li se isplati kupiti ovaj telefon za 110 E. Softver mu je verzija 5.0 i ima 360 rada.
Interesujeme jedna stvar (mozda malo glupo pitanje) koli je vek mobilnih telefona?
Mislim u vremenskom trajanju u godinama i koloko moze da podnese duzinu razgovora.

Pa vidi, što se tiče baterije, računaj da će trajati, tj. raditi isto do godinu dana, a sve preko toga je uspeh :)

Što se tiče telefona, pa zavisi... Stariji telefoni su se pravili znatno kvalitetnije, a ovi noviji su svi "made in singapur, tajvan, malezija..."

Evo dva svetla primera: I dalje posedujem Motorolu d460 koja je napravljena 1996. godine i ima oko 550 sati rada. Telefon je i dalje u savršenom stanju, jedino mu baterije traju max. jedan dan. Takođe imam i Ericsson T-39 koji je za manje od 4 meseca dogurao do 92 sata rada, a baterija mu i dalje drži 4-5 dana.

I jedan taman primer: Na mojoj već bivšoj Nokiji 5110 baterija je crkla posle mesec (!) dana, a par meseci kasnije i sam telefon ctp;

Ma batrija nije problem ona je od 20 do 30 E i lako se menja ali ako ti rikne telefon onda si rikkkka ( ili bolje receno onda sam rika).

Ja sam pre dva-tri meseca jedva prodao S35 made in Germany sa tri sata razgovora (mislim da je tako nesto, ne secam se) za 95€, tako da ti nikako nemoj da uzimas to sto ti se nudi, nego trazi telefon sa sto manje sati razgovora. Samo pazi, brojcanik za sate moze da se resetuje.

Re: Re: Seimens S35 i 360 h rada

outlaw je napisao(la):
Pa vidi, što se tiče baterije, računaj da će trajati, tj. raditi isto do godinu dana, a sve preko toga je uspeh :)
Meni je na M35 tek posle godinu dana počela da drži kako treba :)
hint: sensor tools ;)

Nazad
Vrh Dno