Šta je novo?

SEGA Rally Revo

Igra izgleda svuda isto.Xbox,PS3 ili PC.Ima par finih elemenata u grafici (fora sa tragovima) i to je sve.Daleko iza dirta.
A to da je igra previse arkadna, jeste...

Uh, jos ako su i gameplay sredili, bila bi steta na ovakav eye-candy da stave fiziku motornih sanki, kao na pc verziji koja izgleda kao da je sa kraja 90-ih

sto bi goranstein reko : ti si jutros ustao iz zimskog sna ili sta ? igra je napolju vec mesec dana....

Pa verovatno je za pS3 izasla pre neki dan? :D A ono na Xboxu i PC-u bejase samo demo, bez fizike i advanced ultrarealystic bombastyc cell-only powered grafike...

Ne znam zasto me napadate ... ja sam tek skoro dosao do 'svoje kopije', a odigrao sam odranije sve verzije i znam sta treba i ne treba ocekivati

jednostavno je kao da se vozi po podlozi od linoleuma, pa bilo dole blato ili asfalt ... nikakve razlike, niti neke zabavnosti u voznji kao npr u prvom nastavku, cak je i out run 2006 koja bi trebala biti teza arkada nego ovaj rally na mene ostavio bolji utisak sto se tice kontakta sa podlogom

nisam zeleo po svaku cenu da kritikujem Segin naslov, ali ocekivao sam nesto vise.

ok ok, sorry, nisam hteo da te napadam vec da skrenem paznju ali ispalo je loshe, my bad ;)

Ja sam je tek sad uzeo i instalirao i puca mi cim startujem exe pojavi mi se onaj glupi prozor Send Report?! Neznam zbog cega? Jel imao neko slican problem? Thanx

Meni dodje do poruke press any button i kada pritisnem neki taster izbaci me iz igre.

Morao sam da izaberem u instalaciji repair, da ponovo instaliram patch i sada radi.

Nazad
Vrh Dno